SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Perşembe Günü Antalya'da Toplanıyor

0
Güncellendi - 2018-10-10 18:57:29
EYMS Perşembe Günü Antalya'da Toplanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı kamp çalışması yaparak değerlendirecek. Takım, 11 Ekim Perşembe günü kamp için Antalya'da toplanacak.

Spor Toto Süper Ligin 8.haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, puanını 12 yaparken, puan tablosunda da 9.sıradan 8.sıraya yükseldi. 

Spor Toto Süper Lig’de 8.hafta maçları oynandı. Alınan sonuçlara göre, Evkur Yeni Malatyaspor, 12 puan ve gol averajıyla bir sıra yükselerek, haftayı 8.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 8 haftalık bölümde 3 kez galip gelirken, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı.

Ligin 8.haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kalan sarı kırmızılılar, 21 Ekim’de deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da yapacak. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da mini kamp çalışmasıyla değerlendirecek olan Malatya ekibi, bu süreçte sakat futbolcularında takıma katılmasıyla bir anlamda lige yeniden ‘merhaba’ diyecek. 

EYMS, 9.HAFTADA ANKARAGÜCÜ DEPLASMANINA GİDECEK

Spor Toto Süper Lig’de 8 haftalık bölümde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak 12 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilecek olan bir haftalık aranın ardından MKE Ankaragücü deplasmanına gidecek.

Süper Lig’de 8.hafta karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından takımlar, milli maçlar nedeniyle bir haftalık araya girdi. Spor Toto Süper Lig’de bir haftalık aranın ardından 9.hafta karşılaşmaları 19, 20, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde oynanacak.

Ligin 9. haftasında yapılacak maçların programı şöyle: 

19 Ekim Cuma

20.00 Galatasaray-Bursaspor (Türk Telekom) 

20 Ekim Cumartesi

13.30 Kasımpaşa-Akhisarspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

16.00 Medipol Başakşehir-Kayserispor (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim)

19.00 Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe (Sivas Yeni 4 Eylül)

21 Ekim Pazar

13.30 Çaykur Rizespor-Atiker Konyaspor (Çaykur Didi)

16.00 MKE Ankaragücü-Evkur Yeni Malatyaspor (Osmanlı)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor (Bahçeşehir Okulları)

19.00 Göztepe-Beşiktaş (Bornova)

22 Ekim Pazartesi

20.00 Trabzonspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Medical Park).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız