SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Premier Lig Transferinde Sona Yakın

0
Güncellendi - 2019-01-21 18:32:54
EYMS Premier Lig Transferinde Sona Yakın
A- A+ PAYLAŞ

Hücum bölgesi için aradığını İngiliz ekibi Fulham'da bulan Evkur Yeni Malatyaspor, Aboubakar Kamara (fotoğrafta) ile anlaşma sağlarken Neeskens Kebano transferini de bitirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, hücum bölgesini güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, İngiltere'de Fulham'ın formasını giyen Aboubakar Kamara ile anlaşma sağlarken Neeskens Kebano transferini de tamamlamak için görüşmelerini sürdürüyor.

Khalid Boutaib'in devre arasında Mısır ekibi Zamalek'e transferinin ardından hücum bölgesi için arayışlarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, aradığını İngiltere'de buldu. Sarı kırmızılılar, on numara pozisyonu için Neeskens Kebano, forvet mevkii içinse Aboubakar Kamara'yı kadrosuna katmak istiyor. Aboubakar Kamara ile anlaşma sağlayan yönetim, Neeskens Kebano'nun transferini de kısa sürede bitirmeyi planlıyor.

7 Mart 1995 Fransa doğumlu olan 1,77 metre boyundaki santrafor Aboubakar Kamara’nın Fulham ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Monaco, KV Kortrijk, SC Amiens takımlarının da formalarını giyen Kamara, Premier League’de bu sezon 13 karşılaşmada 687 dakika görev aldı ve 3 gol kaydetti. İngiltere EFL Cup 2 maçta 2 gol atan Fransız golcü, santrafor olarak çıktığı 53 karşılaşmada 17 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kamara, sağ kanat oynadığı 16 karşılaşmada ise 5 gol atma başarısını gösterdi.

27 yaşındaki Neeskens Kebano on numara pozisyonunda oynuyor. Kongo uyruklu Fransız oyuncu, 1,70 metre boyunda. Fulham ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Neeskens Kebano, Paris Saint-Germain, SM Caen, KRC Genk ve RSC Charleroi takımlarının formalarını giydi. Kebano, Fransa U17, U18, U19 ve U20 Milli Takımları'nda oynadıktan sonra 2014 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giydi.

"KAMARA İLE ANLAŞTIK.."

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın oyuncusu Aboubakar Kamara ile anlaştıklarını ancak futbolcunun kulübüyle ilgili bir iki pürüzün bulunduğu bildirdi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Transfer sürecinin titiz yürütüldüğünü dile getiren Ravcı, "Takımımızı gelen futbolcular ve gelecek olan transferlerle daha da güçlendireceğiz. Bulunduğumuz konumu korumak için titiz çalışıyoruz. Yapacağımız 2 transferle takımımız çok daha güçlü olacak. İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın oyuncusu Aboubakar Kamara ile anlaştık ama kulübüyle ilgili bir iki pürüz var. Biz pürüzleri halletmeye çalışıyoruz. Kulüple anlaşmaya varıldığı taktirde Aboubakar Kamara'yı birkaç gün içinde transfer etmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Aboubakar Kamara dışında her iki kanatta oynayabilecek bir futbolcuya ihtiyaç duyulduğunu aktaran Ravcı, "Bu konu üzerinde de çalışıyoruz. En kısa sürede transferleri bitireceğiz. Forvet hattımızı güçlendirmek için santrfor hariç her iki kanatta oynayabilecek bir oyuncu transferi daha gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Rıza (5 yıl önce)
    Türkiye Futbol Federasyonu sayfasında, Boutaib halen Malatya'nin lisanslı futbolcusu olarak gözüküyor. Acaba transferinde sorun var da söylenmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Transferinde hiç bir sorun yok.O iş bitti.Siz güncellenmemiş Tff nin sitesine güveniyormusunuz. Boutaib Zamalek futbol takımının spor sayfasında 100.000 beğeni almış.Bence ,Mısır Futbol federasyonuna inanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • TFF sayfasında lisans değişikliği anında güncelleniyor. Güncellenmemiş demek biraz saflık olur. Yiğithan'ın lisansı daha dün çıktı. O lisans görünüyor da Boutaib'in lisansı neden güncellenmesin? Mısır'da ne kadar beğeni aldığı pek önemli değil
    0
    0
    Yanıtla