SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Premier'den 2 Oyuncu İle Anlaşmak Üzere

0
Güncellendi - 2019-01-18 16:37:45
EYMS Premier'den 2 Oyuncu İle Anlaşmak Üzere
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, İngiltere Premir League ekiplerinden Fulham'da forma giyen Fransız on numara Neeskens Kebano ile santrafor Aboubakar Kamara'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Hücum bölgesi için transfer görüşmelerini sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, aradığını İngiliz ekibi Fulham'da buldu. Sarı kırmızılılar, on numara pozisyonu için Neeskens Kebano, forvet mevkii içinse Aboubakar Kamara'yı kadrosuna katmak istiyor. Her iki oyuncuyla anlaşma sağlayan yönetimin, Fulham kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Neeskens Kebano

27 yaşındaki Neeskens Kebano on numara pozisyonunda oynuyor. Kongo uyruklu Fransız oyuncu, 1,70 metre boyunda.

Fulham ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Neeskens Kebano, Paris Saint-Germain, SM Caen, KRC Genk ve RSC Charleroi takımlarının formalarını giydi.

Kebano, Fransa U17, U18, U19 ve U20 Milli Takımları'nda oynadıktan sonra 2014 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giydi.

Premir League'de bu sezon 3 karşılaşmada görev alan Neeskens Kebano, 1 FA Cup, 1'de EFL Cup maçında forma giydi.

Kebano, on numara pozisyonunda oynadığı 80 karşılaşmada 19 gol kaydederken, 12'de asist yaptı. Neeskens Kebano'nun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

Aboubakar Kamara

7 Mart 1995 Fransa doğumlu olan 1,77 metre boyundaki santrafor Aboubakar Kamara’nın Fulham ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Monaco, KV Kortrijk, SC Amiens takımlarının da formalarını giyen Kamara, Premier League’de bu sezon 13 karşılaşmada 687 dakika görev aldı ve 3 gol kaydetti.

İngiltere EFL Cup 2 maçta 2 gol atan Fransız golcü, santrafor olarak çıktığı 53 karşılaşmada 17 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kamara, sağ kanat oynadığı 16 karşılaşmada ise 5 gol atma başarısını gösterdi.

Fulham formasıyla 50 karşılaşmada 12 gol, 2 asist yapan golcü futbolcu, Fransa ekibi Amiens formasıyla 45 karşılaşmada 16 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

Santrafor mevkiinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabilen Aboubakar Kamara’nın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • hasan (5 yıl önce)
    sen ne işsin,kendi kendine kadro kurup,futbolcu alıp satıyorsun,alınanları beğenmiyor,satılanları önce eleştirip sonra çok beğeniyorsun.Buraları boşuna işgal ediyorsun.Futboldan da zerre kadar anlamıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bautaib ve sadığı istemeyenler hemen uçmuşlar.Çünkü onlar sadece hayal satarlar.türkçeleri yetersiz ve okuma alışkanlıkları olmadığı için anlama ve kavrama yetenekleride çok zayıftır.onların yüzünden eski takımımız amatöre düştü.malesef bunlar hala ortada çokbilmiş dolaşıyorlar yine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (5 yıl önce)
    Sayın başkan şu transferleri yapın artık neyi bekliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    BU İKİ SÜPER BOMBA TAKIMA KAZANDIRILIRSA DAHA DA BİZİ KİMSE TUTAMAZ YAZIN BİR KENARA! İŞTE O ZAMAN UÇARIZ UÇAR! KUPAYIMI ALIRIZ DA GİDERİZ YOKSA İLK 2'DEN VEYA İLK 5'DEN Mİ OLUR ONU BİLMEM AMA AVRUPA HEDEFİMİZ KESİNLİKLE GERÇEKLEŞİR! HA BU ARADA KERNEKLİYİ BOŞ VERİN! O HER ZAMANKİ GİBİ YİNE BOŞ BOŞ YAZMAYA DEVAM EDİYOR! FUTBOLDAN ANLADIĞI O KADAR ÇÜNKÜ!
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    BAŞKAN SATIYOR AMA ALMIYOR GİDENLERİN YERİNE KENDİSİ OYNUYACAKMIŞ KARAR ALMIŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Lig başladı hala forvetimiz yok.Adı geçenlerin hiçbiri Bautaib in yarısı etmezler.Bodrum maçında sadığın yokluğunu hissettik.Sadık olmayınca Artur mina nın da performansı düşüyor.çünkü iyi bir ikili oluşturuyorlardı.İnşallah aldığımız çöp transferler bizi batırmazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kern.ali bu kadar boş yorum yapmak zorundamısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen ne işsin,kendi kendine kadro kurup,futbolcu alıp satıyorsun,alınanları beğenmiyor,satılanları önce eleştirip sonra çok beğeniyorsun.Buraları boşuna işgal ediyorsun.Futboldan da zerre kadar anlamıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    bakmaktan sıkıldık hani nerde Malatyalı pazarlığı ,ikna edin bağlayın pazarlığı artık şunları da gelsinler bi an önce.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Insallah buraya kadar çok güzel Malatyayi seven gercek malatyalilar Bazi kişiler he ne olursa olsun hep eleştirmek hep karşi ve kötülemek den başka bir şey bilmeyen ve kendini Malatyali sanan zavallilar var Tam destek sonuna dek destek
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (5 yıl önce)
    İnşallah bu transferler gerçekleşir ve hAyirli olur başarılar yeni Malatyaspor lütfen takımımıza sahip çıkalım stadı dolduralim
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    işin gerceği bu sene birdaha bulunamıyacak sene buyuk dediğimiz takımların hali ortada bu fırsttan istifade edip iyi tranferlerle ligde şampiyonluk bile gelebilir.Bu büyük bir fırsat herzaman gelmez.Bu bulunduğmuz konum bazılarını rahatsız etmeside bana göre bundan bir şampiyonda doğudan cıkması temennisiyle ilk üç ,dört maç sonra hedefimiz netleşecek onun için bu dört maç çok önemli.alt yapımızı geliştirip takımında oynayamıyan oyuncuların oynam platformu olmaktan cıkmak gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Bu.oyunculari.alirsa.cok.guzel.olur.ilk.5.girer.. Ve.goztepe.macina.mutlaka.seyirciler.gelmesi Takima.basarilar.diliyorum
    0
    0
    Yanıtla