SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Rumen Golcü İçin Devrede

0
Güncellendi - 2018-01-10 02:30:12
EYMS Rumen Golcü İçin Devrede
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Rumen golcü Claudiu Keseru için girişimde bulunduğu ve bu transferde büyük oranda mesafe kat ettiği ileri sürüldü.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren sarı kırmızılılarda gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Akın Çorap Giresunspor ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası açıklamada bulunan teknik direktör Erol Bulut, transfere dikkat çekerek, “Her zaman söylediğim gibi transfer şart. Bu transferleri maalesef bugüne kadar gerçekleştiremedik. Umut ediyorum ki en kısa zamanda istediğimiz transferleri gerçekleştirip, daha iyi konuma geliriz. Yönetimle transfer komitesi bu konuyla ilgili çalışıyor. Ama zaman daralıyor. Bizim transfer yapmamız şart, çalışmalar sürüyor” ifadelerini kullanmıştı.

Transfer çalışmaları kapsamında listelerinde bulunan isimlerle görüşen yönetimin, ileri uç için Romanyalı santrafor Claudiu Keseru için devrede olduğu ve bu transferde büyük bir mesafe kat ettiği ileri sürüldü.

Şuanda Ludugorets’in formasını giyen 1,80 metre boyundaki Keseru’nun kulübüyle 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Forvet arkası ve sol kanatta da forma giyebilen sol ayaklı 31 yaşındaki Claudiu Keseru, Parva Liga’da bu sezon 16 karşılaşmada bin 78 dakika forma giyerken, 10 gol kaydedip, 5 asist yaptı.

Al Gharafa Sports Club, Tours FC, FC Libourne, SC Bastia, FCS Bucuresti, FC Nantes, SCO Angers ve PFK Ludogorets Razgrad takımlarının formalarını giydi.

SCO Angers formasıyla 124 karşılaşmada 42 gol atıp, 18 asist yapan Keseru, PFK Ludogorets Razgrad formasıyla 101 karşılaşmada 25 gol kaydedip, 17 asistlik performans gösterdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kaya (6 yıl önce)
    Istatislikleri iyi duruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (6 yıl önce)
    bu golcü bir harika amma gelmez
    0
    0
    Yanıtla