SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Ş.Urfa 'İç Saha' Maçını Başakşehir'de Oynayacak

0
Güncellendi - 2017-02-26 22:10:41
EYMS Ş.Urfa 'İç Saha' Maçını Başakşehir'de Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımı Süper Lig’e çıkarıp, Doğu Anadolu’yu Süper Lig’de temsil eden bir takım olmak istediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor’un taraftarıyla, büyükşehir olması, şehrin geçmişte Süper Lig’de yer almasıyla büyük bir camia olduğunu dile getiren Gevrek,  “Malatyaspor, ekonomik sıkıntıdan dolayı amatöre kadar düştü. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde olan Yeni Malatyaspor 3. Lig’den, 2. Lig’e, 2. Lig’den de TFF 1. Lig’e çıktı. İnşallah Süper Lig’e kadar gideriz. Üç senedir yönetimdeyiz, ilk senede şampiyon olduk. Herkes sahip çıktı ve inandı. Taraftarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, bürokratlarımızla iç içeyiz. Çünkü tek başına bir şey yapamazsın, bütün şehir inandı ve başarı geldi” ifadelerini kullandı.

“MALATYA, SÜPER LİGİ HAK EDİYOR”

Gevrek, Malatya’da birlik ve beraberliği en iyi şekilde yakaladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“O şampiyonluğun ne kadar önemli olduğunu herkes gördü. Yüz binlerce taraftar vardı, ciddi bir özlem vardı ama her düşünce, görüş ve farklı siyasi partilerin temsilcileri bir aradaydı. Sporun güzel olan tarafı buydu. İlk sene bu birlik ve beraberlikle şampiyonluk geldi. Sporun bir il için ne kadar önemli olduğunu gördük. Bir Doğu takımının Süper Lig’de olması gerektiğine inanıyoruz, inşallah biz oluruz ve Doğu’yu Süper Lig’de temsil ederiz.”

Çok iyi yabancı oyunculara sahip olduklarını dile getiren Gevrek, “Hem yabancı hem de yerli oyuncu transferi önemli, bu anlamda bizim kaliteli yabancı oyuncularımız var. İnşallah Süper Lig’e çıkınca eski günlere dönmek istiyoruz. Daha iyisini yapmak için gayret ediyoruz. Malatya bunu taraftarıyla, camiasıyla, futbol şehri olarak hak ediyor. Mevcut stadımızın zemini kötü, yeni stadımız yapılıyor, maçlarımızı İstanbul’da oynuyoruz. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu ve camiaya teşekkür ediyorum, bizlere kapılarını açtılar. Bir maçtı, bir maç daha verdiler. Bir fırsat yakaladık, bunu sonuna kadar götürmek istiyoruz. Her maça final havasında çıkıyoruz. Her maçı ciddiye alıyoruz. İnşallah sonu iyi olur. Mutlu sona inanıyoruz. İnanmak, başarmanın yarısıdır. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, cama, taraftar ve şehir olarak şampiyonluğa inandık. Biz, inanalım ve mücadelemizi yapalım, Allah’ın izniyle sezon sonu şampiyon olarak, Süper Lig’e çıkarız” diye konuştu.

ŞANLIURFA MAÇI DA İSTANBUL'DA..

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından maçlarını oynadığı İnönü Stadı’na ‘zemini futbol oynaya elverişsiz’ raporu verilen Evkur Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig’in 24. haftasında ev sahibi olduğu Şanlıurfaspor müsabakasını Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynayacak.

Bu sezon ev sahibi olduğu 20. haftadaki Denizlispor ve 22. haftadaki Altınordu karşılaşmalarını İstanbul Vodafone Arena Stadı’nda oynayan sarı-kırmızılılar, yeni yapılan stadının henüz tamamlanamaması, maçlarını oynadığı İnönü Stadı’nın zemininin bakıma alınması gibi nedenlerden dolayı Şanlıurfaspor ile 24. haftada oynayacağı maçı da İstanbul’da oynama kararı aldı.

Konuyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, “Maçlarımızı Malatya’da oynamak isteriz ancak buna engel durumlar söz konusu. Yeni stadımız yetişmese bile, eski stadımızın zemin bakımı tamamlandıktan sonra 26. haftada ki Elazığspor maçını evimizde oynamak istiyoruz” dedi.

Gevrek, Şanlıurfaspor maçını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynamak için anlaştıklarını kaydederek, “Biliyorsunuz sahamız bu sene zemini dolayısıyla bize zorluk çıkarıyordu. Federasyon da yaptığı inceleme neticesinde sahamızın acilen bakıma alınması gerektiğini iletti bizlere. Tabi şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıktığımız şu süreçte biz de İstanbul’u tercih ettik. Sağ olsunlar İstanbul’da yaşayan Malatyalılar bizi yalnız bırakmadılar. Ligin 24.haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Şanlıurfaspor maçını da İstanbul’da oynama kararı aldık. Şanlıurfa maçını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynamak için Başakşehir Kulübü ile anlaşmaya vardık” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • beko bornova (7 yıl önce)
    Yaşımız itabarı ile Gördük tecrübe edindik;Doğru olan kulüpte,iyi bir ortam ve birlik var.Bununda en büyük sebebi şu anki yönetim Geçmiştede Yönetimler geldi Kulüplerimize bi dönemde Eski Belediye Başkanı Yaşar çerçi onlarda başarıyı getirdi..Kısaca topluma mal olmuş değerler vardır bu değerler tüm kamuya aittir Aynen spor kulüpleri gibi.Unutmayalımki Kulüplerimizi yönetenler Kendi Nefislerini ve Kişisel çıkarlarını düşünmedikleri sürece Başarı kaçınılmaz olur.Bir kez daha Şu anki yönetime,Bu üç yılda gösterdikleri çabadan ötürü Teşekkür ederim Nice başarılara E.Y.Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Sn.Fikret Orman beyefendiye bir Malatyaspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum.. oynanan Her maç için 250.000 ₺ ödendiğini nereden çıkardınız.Kim verdi bu bilgiyi.Velevki bu para ödendi.Sayın yorumcu Tüm Türkiye'de yapılan TOKİ stadlarını klüp yöneticileri yaptırmıyor.Bunlar Devletin stadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Kim demiş Beşiktaş 500milyar almis bir kuruş dahi almadı helal olsun Fikret ormana para Mara istemiyorum dedi siz nerden uyduruyorsunuz bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (7 yıl önce)
    bjk ye harcadıgınz parayı zemine harcasaydnz çokmu paranız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Beşiktaş'a maç başı 250 bin tl para verilmiş toplamda 500 bin liraya şuanki İnönü stadı zeminine harcanmış olsa bunlara gerek kalmazdı macera aramayın
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Malatyalı dünyaca ünlü iş adamlarından reklam ve yardım bekliyoruz.Takımımız süper lige çıkınca çok para gerekli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (7 yıl önce)
    Başkanımızın güzel bi fotoğrafını koyar mısınız hep böyle başka bir yere bakarken koyuyorsunuz :) güzel insan itiraz bile etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Elazığ maçı ne pahasına olursa olsun İnönü'de oynansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (7 yıl önce)
    Gerçekten çok sevindim . Hayırlı olması dileği
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Birlik,beraberlik her,zaman,basari,getirir,isde Bunu,goruyoruz,onun,icin,maclara,git memiz Gerekiyor,takimin,en buyuk,destekcisi,seyirci dir Isallah,sanpiyon,oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Başkanımıza para lazım para haydi malatyalı işadamları herbiri evkur kadar destek olsa süper ligde kalıcı oluruz büyük başkan büyük takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Hadi Hayırlısı, Yolumuz açık olacak İnşallah
    0
    0
    Yanıtla