SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Samsun Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2017-01-23 15:45:14
EYMS Samsun Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 18 hafta sonunda gol averajıyla ikinci sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 19’ncu haftasında deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde 18 haftada 34 puan toplayan sarı kırmızılılar, lider Eskişehirspor ile aynı puana sahip olmasına karşın gol averajıyla haftayı ikinci sırada tamamladı. Ligde son olarak sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 yenen Evkur Yeni Malatyaspor’da, Samsunspor karşılaşmanın hazırlıkları eksiklerle başladı.

Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Mehmet Sak ile Sadık Çiftpınar’ın yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Murat Akça ve Boubacar Dialiba antrenmanda yer almadı. Öte yandan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın cenaze törenine katılan teknik direktör İrfan Buz da ilk çalışmada yer almadı.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen oyuncular düz koşuyla antrenmanı tamamladı. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giymeyen ve yedek soyunan futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ilyas (7 yıl önce)
    Zannedersem transferler ile ilgili herhangi bir girişim kalmadı maalesef hiçbir ses yok :( oysaki bu takıma orta saha ve forvet şart. lig uzun bir maraton sakatlıklar ve cezalı futbolcular olacak ve bu şekilde de kaybedeceğimiz yada zorlanacağımız maçlar çok fazla olacak hele ligin son 7 haftası kıyamet kopacak .Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    koştukları yer çölün ortası gibi,çevresine ağaç dikseler adına da malatyaspor ormanı deseler kötü mü olur,öğrencileri taşısalar orman müdürlüğünden fide alsalar,görmüyor mu gözleri,30 senedir orda idman yapıyorlar,zamanında dikselerdi şimdi ormanın içinde koşuyor olurlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Sadık'ın durumu nedir? Antremanda yokmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    resimde koşmuyorlar da koşuyormuş gibi yapıyorlar sanki :)
    0
    0
    Yanıtla
  • bornova bosch (7 yıl önce)
    Gözümüz kulağımız takımımızda.samsunuda kayıpsız atlatacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla