SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Şanlıurfa Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2017-03-10 02:42:25
EYMS- Şanlıurfa Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1.Liginde 24’üncü hafta programı açıklandı. Cumartesi günü saat: 18.30’da Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor – Şanlıurfaspor maçını Ankara bölgesinden Serkan Tokat yönetecek.

TFF 1.Liginde 24.Hafta müsabakaları 10, 11, 12 ve 13 Mart’ta oynanacak olan maçlarla heyecan kaldığı yerden devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 24.Hafta programında maçlarda görev alacak hakemler ise açıklandı. Cuma günü 1 karşılaşmanın oynanacağı 24’ncü haftada, Cumartesi günü 3, Pazar günü 4 ve Pazartesi günü ise 1 karşılaşma ile program tamamlanmış olacak. Haftanın açılış maçında bugün İzmir Bornova Stadında Göztepe ile Ümraniyespor karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü ise ligde küme düşme potasından biran önce uzaklaşmak isteyen  Samsunspor kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep B.B ekibini konuk edecek. Bir diğer maçta son haftaların düşüşte ekibi Denizlispor kendi sahasında Boluspor’u ağırlayacak. Günün kapanış maçında ise temsilcimiz Evkur Yeni Malatyaspor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda zorlu rakibi Şanlıurfaspor karşısında üç puan arayacak.

Pazar gününün ilk maçı ise küme düşmeme mücadelesi veren Bandırmaspor ile Elazığspor karşı karşıya gelecek. Zirve mücadelesi veren Giresunspor sahasında Eskişehirspor’u, Mersin İdman Yurdu sahasında Altınordu’yu ve Adana Demirspor sahasında ligin yükselişte takımı Manisaspor karşısında üç puan arayacak. 24’ncü haftanın kapanış maçında ise zirve mücadelesi veren Sivasspor sahasında Play-Off mücadelesi veren Balıkesirspor’u konuk edecek ve 24.hafta bu oynanacak olan maçlarla son bulmuş olacak.

Cumartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor – Şanlıurfaspor maçını ise Ankara bölgesinden Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi, Samet Çiçek ve Kadir Sağlam üçlüsü yapacak.

24.Haftada görev yapacak hakemler şöyle:

10.Mart CUMA:

Saat: 18.30’da Göztepe – Ümraniyespor: Abdulkadir BİTİĞEN

11.Mart CUMARTESİ:

Saat: 13.00’da Samsunspor – Gaziantep B.B: Özgür YANKAYA

Saat: 16.00’da Denizlispor – Boluspor: Abdullah YILMAZ

Saat: 18.30’da E.Y.Malatyaspor – Şanlıurfaspor: Serkan TOKAT

12.Mart PAZAR:

Saat: 13.00’da Bandırmaspor – Elazığspor: Caner AK

Saat: 14.00’de Giresunspor – Eskişehirspor: Ümit ÖZTÜRK

Saat: 16.00’da Mersin İdman Yurdu – Altınordu: Mustafa ÖĞRETMENOĞLU

Saat: 18.30’da Adana Demirspor – Manisaspor: Özgüç TÜRKALP

13.Mart PAZARTESİ:

Saat: 18.30’da Sivasspor – Balıkesirspor: Süleyman ABAY

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • BAŞEFENDİ (7 yıl önce)
    İnşallah Özgüç denen hakemcik gibi yönetmez.
    0
    0
    Yanıtla