SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Seri Yakalamak İstiyor

0
Güncellendi - 2017-02-17 02:09:18
EYMS Seri Yakalamak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligin 20’nci haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Denizlispor’u 3-1 yenerek, liderliği devralan Evkur Yeni Malatyaspor, 21’unci haftada deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek, hem liderliğini sürdürmek hem de galibiyet serisi yakalamak istiyor.

TFF 1. Lig’de haftalar ilerledikçe zirvedeki yarış kızışmaya başladı. Ligin 20’nci haftasında İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’da oynanan karşılaşmada Denizlispor’u 3-1 yenen sarı kırmızılılar, Eskişehirspor ve Göztepe’nin puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturdu.

İstanbul dönüşü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Malatya’da sürdüren Malatya ekibi, zorlu deplasmana en iyi şekilde hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te gerçekleştireceği miting dolayısıyla karşılaşma 20 Ocak Pazartesi günü 18.30’da Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak.

DÖRT KEZ KARŞILAŞTILAR

Evkur Yeni Malatyaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 1’i hazırlık, 3’ü lig olmak üzere 4 karşılaşmaya karşı karşıya geldi.

İki ekip ilk olarak geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de karşılaştı. 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Gaziantep’te oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Ligin ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 1-0 kazandı.

İki ekip daha sonra hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Hazırlık karşılaşması 0-0 berabere sonuçlandı.

TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 70’inci dakikada Dialiba, 89’uncu dakikada da Amutu kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız