SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Sezer'le Görüşmüş

0
Güncellendi - 2016-12-21 18:33:32
EYMS Sezer'le Görüşmüş
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Evkur Yeni Malatyaspor, transfer görüşmeleri kapsamında Alanyaspor’dan ayrılan defans oyuncusu Sezer Özmen ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Devre arası transfer çalışmalarının startını veren sarı-kırmızılı yönetim, savunmaya takviye yapmak için harekete geçti. Devre arası transfer sezonunun açılmasıyla birlikte 3 ya da 4 takviye yapmayı planlayan Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, savunma takviyesi için ilk ismi seçti. Alanyaspor’dan bedelsiz olarak ayrılan defans oyuncusu Sezer Özmen'i kadrosuna dahil etmek isteyen Malatya ekibi, 24 yaşındaki futbolcuyla İstanbul'da masaya oturdu.

Yapılan görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, tarafların düşünmek için zaman istedikleri ifade edildi. Futbola Bakırköyspor'da başlayıp daha sonra Beşiktaş altyapısına transfer olan Sezer Özmen, burada profesyonel sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı takımda şans bulamayan genç oyuncu, Rizespor'a transfer oldu. Rize'nin ardından yarım sezon sezon Samsunspor'da oynayan, ardından da Fransa'nın Metz takımında forma giyen Sezer, daha sonra Alanyaspor'a imza attı. Antalya temsilcisinde beklediği şansı bulamayan genç futbolcu, kulüpten ayrılma kararı aldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    Osman fırat neden oynatmıyon Hocam Malatyalı yürekten oynayan bir futbolcumuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (7 yıl önce)
    Bu yönetimle olmaz deyip akıl verenler.Evet sizinle olur değil mi.Ancak boş boş konuşun.Hangi yönetimle olur aceba. Bugün bu yönetim bıraksa ve belediyenin desteği olmasa bu kulüp ortada kalır.Boş boş konuşmayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Bu yonetimle olmaz nedenmi derseniz yedek klubesinde ise yarar futbolcun yok kadro dar forvet forvet arkasi 10 numara stoper kaleci sag bek. Önlibero cok oyuncu gerekli kesinlikle yollanmasi gerekenler sedat kaleci hakan murah akca derhal kadro dışı birakilmalilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Malatyasporumuzun sozde anlastıgı sezer özmen transferın olmadıgını anlaşamadıgını acıkladı ...?
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (7 yıl önce)
    orta sahaya bilal kısa gibi bir adam
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (7 yıl önce)
    sezer iyi transfer olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet İmrek (7 yıl önce)
    Bana biri çıkıp diyebilir mi, bu takımın orta sahası dinamo gibi tıkır tıkır işliyor?! Sedat tecrübeli evet. Ama sahada topu kaybettiği an yerinde kalıyor. Nefesi tükeniyor. 90 dakika çok fazla geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Bu takımın önce gol yememesi gerekir.Gol atıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla