SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Sezonu 10'uncu Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2018-05-20 01:54:40
EYMS Sezonu 10'uncu Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Süper Lig’de tarihinde ilk kez mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, ilk sezonunda ligi 10.sırada tamamladı.

  Sarı kırmızılılar, Süper Lig’de 34 haftalık bölümde 11 kez galibiyet alırken, 10 karşılaşmada berabere kalıp, 13 karşılaşmayı ise kaybetti. 34 haftada 4 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligi 10.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, 34 haftada rakip ağları 38 kez havalandırırken, kalesinde ise 45 gol gördü ve sezonu eksi 7 averajla tamamladı.

  Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de topladığı 43 puanın 27’sini iç sahada, 16’sını ise deplasmanda topladı.

  Sarı kırmızılılar, iç sahada oynadığı 17 karşılaşmada 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Malatya ekibi bu karşılaşmada 25 gol atıp, 21 gol yedi.

  Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 17 karşılaşmada ise 16 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, 17 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 9’da mağlubiyet aldı.

  Evkur Yeni Malatyaspor, 34 haftalık bölümde 10 kez berabere kalırken, ligde en fazla berabere kalan takımlardan birisi oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Sezonun son maçını kendi sahasında Kayserispor ile oynayan ve 3-2 kazanan EYMS bu maçın seremonisinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    EMEGI GEÇENLERIN HEPSINE TEŞEKÜRLER AYAKLARINA SAGLIK SENEYE DAHA IYI BIR TAKIMLA ŞIMDIKI ĶADROYU GÜÇLENDIREREK AVURPAYA GIDERIZ INŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla