SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Sivasspor Maçı İnönü Stadı'nda

0
Güncellendi - 2017-01-09 17:11:29
EYMS- Sivasspor Maçı İnönü Stadı'nda
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın stadı belli oldu. Maçın başlama saati ise 16.00'dan 13.00'e alındı.

Bir süredir Evkur Yeni Malatyaspor’un iç saha maçlarını İstanbul’da oynayabileceği tartışmalarına son nokta konuldu. Yönetimin yaptığı toplantı sonrası teknik heyetle bir görüşme gerçekleştirdiği ve maçların Malatya’da oynanmasına karar verdiği öğrenildi. Buna göre, Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor karşılaşması 14 Ocak Cumartesi günü 13.00’te Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak.

TFF, STADI İNÖNÜ OLARAK AÇIKLAMIŞTI

Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, Malatya İnönü Stadı’nın zemininin iyi olmadığı gerekçesiyle, ilk 5 iç saha maçının İstanbul’da oynanması yönünde karar almıştı.

Malatya spor kamuoyunda büyük bir tartışmaya neden olan bu karar sonrası Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının nerede oynanacağı büyük bir merak konusu oldu. Sosyal medya üzerinden maçın İstanbul’da Beşiktaş’ın stadı Vodafone Arena’da oynanacağı söylentileri kafalarda karışıklık oluşmasına neden oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, maçın oynanacağı stadı Malatya İnönü Stadı olarak günler öncesinden açıklarken, yönetimin maçın başka bir yerde oynanması için girişimde bulunmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

YÖNETİM BİR ARAYA GELDİ VE KARAR ALDI

Maçların nerede oynanacağı konusunda çıkan tartışmalar ve ortaya atılan farklı fikirlerle ilgili olarak sarı kırmızılı yönetim bir araya gelip toplantı yaptı.

Yönetim kurulu toplantısı sonrası kulüp başkanı Adil Gevrek, Antalya kampında sportif direktör Ali Ravcı, teknik direktör İrfan Buz ve kulüp müdürü Selçuk Günaydın ile bir araya gelerek, stat konusunda net bir karara vardı.

Görüşmelerin ardından alınan ortak karar sonrası TFF’ye başvurudan vazgeçildiği ve Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının Malatya İnönü Stadı’nda oynanmasına karar verildiği öğrenildi.

MAÇ SAATİ..

TFF 1. Lig’de 17’nci haftada Malatya’da oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor maçının saati değişti.

TFF, daha önceden Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor karşılaşmasının 14 Ocak Cumartesi günü 16.00’da oynanacağını açıklamıştı. Federasyonu maçın saatini 16.00’dan 13.00’a aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor-Sivasspor karşılaşmasını 14 Ocak Cumartesi günü 13.00’da oynanacak.

Federasyonun mevsim koşullarını düşünerek maç saatinde değişikliğe gittiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • YORGUN (7 yıl önce)
    Cengiz KARACA Kardeşim maça gidip gitmemkle MALATYASPOR a nasıl zarar veriliyor bana bir maliyet çıkarsana...! defalarca yazıyorum şu küçük hesaplardan artık kurtulun küçük değil büyük hesaplara bakın.taraftar stada neden gider ? iyi oynayan iyi kadrodan oluşan ve sonucunda ŞAMPİYONLUK hesabı içinde olan takımını desteklemek için gider demi kardeşim.Milyar dolarlar harcayan büyük takımlara bak bir örnek GS bu yılki kadrodan ve oynan oyundan memnun olmayan taraftar stada gitmiyor .bilmem anlatabildimmi.sonuç takımın başarısızlıklarında taraftar asla ve asla sorumlu TU TU LA MAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Şampiyonluğa oynamayan bir takımdan neden transfer beklersiniz anlayamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    inönü stadyumunda oynamamız gayet isabetli olmuş ki bunu maç sonunda anlayacaksınız. Malatyasporumuzun bundan sonra transferlere odaklı olmalı ki lig başlamadan oyuncularımızın takıma uyumu sağlanmalı.Yönetimin acilen transferleri sonlandırmasını umutla bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (7 yıl önce)
    TRANSFERNE OLDU AHMET BURAK SOLKELİ YOLLADIN YERİNE ALİ RAVCIMI YOKSA BAŞKAN SENMİ OYNAYACAKSIN PİVOT SANTRAFOR DEDİN AHMET ARASI ALDIN EGER MALATYA TARAFTARININ HAYALLERİNİ SATARSAN VALLA ALTINDAN KALKAMAZSIN BAŞKAN
    0
    0
    Yanıtla
  • mus (7 yıl önce)
    Sayin,irfan,hoca,sivas,maci,cok,onemli,bu.macta Mutlaka,uc,puan,alinmasi,gerekiyor,cunku Goztepe,sivas,bolu,eskisehir,iyi,transfer,yapti Sanpiyonluk,bu,takimlarin,icinde,cikacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Sanki beleşten alınıyor bırakın herkes işini yapsın.Maça gelmeyen veya bedava girmenin hesabını yapanların birçoğu kulübe zarar verecek şekilde yorum yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (7 yıl önce)
    Bende yıllardır futbolu bıraktım ama ara sıra halı sahada oynuyorum Malatyaspor benide alirmi acaba Ahmet aras kariyeri ortada kaç gol atmış başkan ve hoca bakmış mı
    0
    0
    Yanıtla
  • vedat (7 yıl önce)
    bence ali ravcı aldıgı futbolcularda hayır gelmez alanyadan aldık dedikleri cocuk sanlıurfada kadrodışı kiralıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • izzettin kumara (7 yıl önce)
    malatya stadının durumu ne açıklarsanız sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    başkan uyuma göztepe sivas bolu iyi transferler yaptı sen ne yapıyorsun onlar şampiyonluga inanmışlar şampiyonda olurlar zaten iyiler hepsi gitti biz kimi alcagız bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Başkan trasfer lazım başkanın stadın peşine düşmüşsün yeme bizi 2 hafta sonra istifa sesleri gelir bak kaldıramassin acil 3 tane trasfer lazım sol begin yok orta saha yok santifor almadın bu yükün altında kalırsın en fazla 3 hafta sonra istif derler
    0
    0
    Yanıtla