SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Telafi Peşinde

0
Güncellendi - 2018-02-06 02:11:49
EYMS Telafi Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 20.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a deplasmanda 3-1 kaybeden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 21.haftasında Cuma günü sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 20.haftasını 26 puanla 10.sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, Kasımpaşa ile Cuma günü 20.00’da Yeni Malatya Stadyumu’na karşı karşıya gelecek. Antalyaspor karşısında aldığı 3-1’lik mağlubiyeti Kasımpaşa maçında telafi etmek isteyen sarı kırmızılılarda kart cezalıları Adem Büyük ile İssam Chabeke kadroda yer alamayacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor karşılaşması sonrası ara vermeden Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Futbolcular daha sonra iki gruba ayrılarak, pas çalışması yaptı.

Çalışmalar esnasında futbolcularıyla yakından ilgilenen Bulut, futbolcularına Antalyaspor maçında alınan mağlubiyeti Kasımpaşa maçında telafi etmek zorunda olduklarını ifade etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • alp (6 yıl önce)
    seneye 2 tane orta sahaya 10 numara adam alınırsa bu takım iş yapar. ayağa pas yapamıyoruz. diğer mevkilerde problem yok gibi. bi de forvet lazım. normalde dening iyi bi oyuncu ama erol hocanın sistemine uymuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Defans hattını bozmasaydık iyi olurdu.Artur Mina ile son maçlarda hiç gol yememiştik.Yeni transfer Doria ilk maçında bizi yaktı.Olivera sauzo forvet hattında çok faydalı olur.Boutaib efendi mutlaka yedeğe çekilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (6 yıl önce)
    Dening denilen adamı neden oynatmıyor anlamış değilim rahman buğra Issamın yerine oynamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    İyi pas yapan takimlara top rakipteyken İkinci bölgede boş adam birakmadan yakin savunma yapmak pas verecek adam bulamamasina neden olur ve hatali pas vermesini sağlar.Kapilan bu toplarla hizli kontralar gol getirir.konya bunu başakşehire cok iyi uyguladi.
    0
    0
    Yanıtla