SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Tolga Ciğerci'ye Talip Oldu

0
Güncellendi - 2018-06-18 15:59:11
EYMS Tolga Ciğerci'ye Talip Oldu
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un, Galatasaray'ın oyuncusu Tolga Ciğerci'yi transfer etmek için temaslara başladığı öğrenildi.

  Teknik direktör Erol Bulut'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetimin Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Tolga Ciğerci'yi transfer etmek için harekete geçtiği bildirildi. Yönetimin, ilerleyen günlerde Galatasaray yönetimi ile masaya oturup, bu transferi noktalamak istediği öğrenildi.

  Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu yaşayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdüren yönetim, diğer taraftan da takımda düşünülmeyen isimlerle anlaşarak, yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

  Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, FC. St. Gallen takımının 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Danijel Alexsic’i renklerine bağlamıştı. Teknik direktör Erol Bulut'un çok istediği Danijel Alexsic ile iki yıllık sözleşme imzalayan yönetim, kadrosuna katmak istediği isimlerle görüşmelerini yoğunlaştırdı.

  Mali açıdan ibra edilen yönetim, nokta transfer yapmak için kolları sıvadı. İskelet kadroyu bozmadan yeni katılacak oyuncularla iyi bir kadro oluşturmak isteyen yönetim, çok fazla transfer yapmadan belirli noktalara doğru transfer yapmak istiyor.

  Nokta transferler yaparak, geçen sezonun üzerinde bir kadro oluşturmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor'un hedefindeki isim Galatasaray'ın 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci. Almanya doğumlu olan gurbetçi futbolcunun Galatasaray ile 30 Haziran 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

  Orta sahanın sağında ve solunda da görev yapabilen Ciğerci Hertha BSC II, Borussia Mönchengladbach II, Wolfsburg, VfL Wolfsburg II, Borussia Mönchengladbach, VfL Wolfsburg U17, VfL Wolfsburg U19 ve Hertha Berlin takımlarının formalarını giydikten sonra 8 Ağustos 2016'da Galatasaray'a transfer oldu.

  Ciğerci, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 18 karşılaşmada bin 162 dakika görev alırken, 8 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • metehai (5 yıl önce)
    hic gerek yok kendini kanitlayamamis basarisiz olmus biri. yas olmus 27 bu saate kadar bir sey olmammis bu satten sonrada olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetçi44 (5 yıl önce)
    Soyadı gibi Çiğer'den başka bir marifeti yok. Ne top sürebiliyor nede pas atabiliyor. Bize katkısı olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Malatya alici olduysa ya goztepe ya sivas yarin transferi bitirir malatya yi scout ekibi gibi kullaniyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Adem büyük gidecekse , Yasin ( GS) lazim Tolga yilda 2milyin € cok pahali takim icindeki dengeleri bozar , üstelik cabuk sakatlaniyor bir futbolcu Marathoncu gibi cok kosuyor diye alinmamali . Mevlüt Erdinc golcü olarak bize büyük katki saglar. Illaki orta sahaya biri alincaksa Scarione düsünüle bilir . Türkiye ligini cok iyi biliyor . Birde kaleci sorunu cözülmeli . Aytaci takimda görmek istemiyoruz. Sadik giderse Murat Akca takimda kesin tutulmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (5 yıl önce)
    Senelik 2 milyon euro alan bir adamdan bahsediyoruz oynamaz ama yine bize gelmez biz bu parayı verememeyix
    0
    0
    Yanıtla