SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Trabzon Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2017-10-17 17:44:36
EYMS Trabzon Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 9.haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin 8.haftasında İstanbul’da Fenerbahçe karşısında ilk 28 dakikada kalesinde gördüğü gollerle 3-1 mağlup ayrılan Evkur Yeni Malatyaspor’da, gözler Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi. Zorlu maç trafiğine Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan sarı kırmızılılar, ligin 9.haftasında sahasında konuk edeceği Trabzonspor’u yenerek, moral depolamak istiyor.

İstanbul dönüşü bir gün izin yapan teknik heyet ve futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanarak, Trabzonspor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı nedeniyle İstanbul’da bulunan Aytaç Kara katılmadı.

Teknik heyet ve futbolcuların moralleri bozuk olduğu gözlenirken, teknik direktör Erol Bulut, antrenman sahasında futbolcularla yaptığı toplantıda, Fenerbahçe maçını unutmaları ve Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılarak, yeniden çıkışa geçmeleri gerektiğini ifade etti.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, pas ve şut çalışmasının ardından sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • erhan (6 yıl önce)
    BU YÖNETİM OLDUĞU SÜRECE MAÇLARA GİTMEYECEĞİZ 25 KİŞİLİK GRUBUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Bu maçtanda 3 puan alamazsak kulübede yeni stadyumada kilit vuralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    Yaralı Trabzonspor'u yenemezsek daha da galip gelemeyiz.
    0
    0
    Yanıtla