SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Trabzon Maç Biletleri Satışta

0
Güncellendi - 2017-10-18 21:34:29
EYMS- Trabzon Maç Biletleri Satışta
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Süper Lig’in 9. haftasında Malatya’da oynanacak Trabzonspor müsabakasının biletlerini satışa sundu.

Geçen hafta deplasmanda Fenerhahçe’ye yenilerek taraftarını üzen sarı-kırmızılı takım, bu hafta oynayacağı Trabzonspor müsabakasını taraftarının desteğiyle kazanmak istiyor. Dün itibariyle satışa sunulan Trabzonspor maçı biletlerinin İnönü Stadı önündeki Passolig üzerinden temin edilebileceği belirtildi.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada Trabzonspor maçı biletlerinin, Batı Alt Tribün 40, Batı Üst 25, Doğu Alt 15, Doğu Üst 10, Misafir Tribün ise 12,5 TL olarak satışa sunulduğu ifade edildi.

Kulüp ayrıca henüz satışa sunulmayan kombine kartlarla ilgili de bir açıklama yaparak, kombine kart satışına Trabzonspor maçı sonrasında başlanacağını ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    sayın malatyalı hemşerilerim .gerçekten çok komik insanlarız .kusura bakmayın ama bu kafayla bırakın malatya sporu malatya bir yere gitmez zaten .iyi takım istersiniz iyi futbolcu istersiniz iyi teknik adam istersiniz ne güzel .ama maça 15 tl verip gitmessiniz.eeeeee nasıl olacak peki .bu değerli görüşlerinize bunlarıda ekleyin .BU PARAYA ÇOK DİYEN ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA MAÇA GİTMEYİN .1 PAKET SİGARAYA 15 TL VERİP.AKŞAMA KADAR KAHVEDE PİNEKLEYİN .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Kale arkaları 5 Tl olaydı iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    fiyat çok ta değil taraftar ve izleyici iyi futbola o parayı verir 10 sene önce 7-10 liraya biletler 3 saat önceden bitiyordu ama ne yazık ki bizim takımı izlemeye bu paralar verilmez iddaa ediyorum takım iyi oynasın o stad bu paraya dolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BU BİLET FİYATLARI NORMAL. AÇINDA PTT LİGİ BİLETLERİNE BAKIN. BU TAKIM STAD DAN NASIL GELİR ELDE EDECEK. KEŞKE KALE ARKASINI DA AÇSALAR DA 5 TL YAPSALARDI İYİ OLURDU.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yılmaz (6 yıl önce)
    Takımımıza destek için maça gitmeliyiz ve sonuna kadar yaanında olmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Adil gevrek bu fiyatlar ile kimsenin maça gelmesini istemiyorsun...
    0
    0
    Yanıtla