SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Trabzon Maçı Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2018-11-05 19:45:05
EYMS Trabzon Maçı Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 12.haftasında 9 Kasım Cuma günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligin 11.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor' u 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 12.haftasında sahasında Karadeniz ekibi Trabzonspor'u konuk edecek. Alanyadan özel uçakla dönen sarı kırmızılılar, ara vermeden Cuma günü oynayacağı karşılamanın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni Malatyaspor’umuz 9 Kasım Cuma akşamı saat 20:00’da Trabzanspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Nurettin Soykan Tesisleri’nde yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular düz koşu ve yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular ise pas çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktörümüz Erol Bulut yönetiminde 1 saat 20 dakika süren antrenman yapan kaplanlar Trabzonspor maçı hazırlıklarına Salı günü yapacağı çalışmayla devam edecek" denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tekin (5 yıl önce)
    Ünal Karaman ın biletini kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    hadi aslanlar şu ünal karaman'a haddini bildirin. malatya'da parlamasına rağmen tff 1. ligdeyken teknik direktörlük teklifimizi reddedip sanki bizden çok iyi olan a. demirspor'la anlaşmıştı.
    0
    0
    Yanıtla