SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Transfer Bombalarını Üst Üste Patlatacak

0
Güncellendi - 2019-06-16 20:40:51
EYMS Transfer Bombalarını Üst Üste Patlatacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, iyi bir kadro oluşturmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de iki sezonda iyi işler yapan ve geride kalan sezonda ligi beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi biletini alan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın yanı sıra Avrupa'da da sahne alacak olan sarı kırmızılılar, Atiker Konyaspor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Moryke Fofana ile anlaşma sağladı.

28 yaşındaki Fildişili Moryke Fofana, son olarak Atiker Konyaspor'un formasını giydi. Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Fofana, sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve forvet arkası olarak da görev yapabiliyor.

Güncel piyasa değeri bir milyon 200 bin Euro olan Fofana, Konyaspor'dan önce FC Lorient ve Lillestrøm SK takımlarının formalarını giydi.

Geride kalan sezon Atiker Konyaspor formasıyla 32 karşılaşmada bin 955 dakika sahada kalan Moryke Fofana, bu karşılaşmalarda 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Fofana ile prensipte anlaşan Evkur Yeni Malatyaspor'un hedefinde birçok isim bulunuyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın sunduğu liste doğrultusunda istişareyle transfer çalışmalarını yürüten yönetim, birinci etap kamp dönemine kadar en az 2 ya da 3 oyuncuyla anlaşmayı planlıyor.

Sarı kırmızılı takımın Fofana ile prensip anlaşmasına varmasının ardından Ryan Mendes, Aminu, Manu ve Emrah Başsan'ı da kadrosuna katmayı hedeflediği öğrenildi.

Kayserispor'un da formasını giyen Fransız uyruklu Ryan Isaac Mendes da Graça (fotoğraftaki), 29 yaşında ve 1,78 metre boyunda. Sol kanadın yanı sıra sağ kanat ve santrafor olarak da görev yapabilen Ryan Mendes'in güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin Euro.

Sharjah Cultural Sports Club'te oynayan ve 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ryan Mendes daha önce Nottingham Forest, Kayserispor, LOSC Lille ve AC Le Havre takımlarının formalarını da giydi.

Kayserispor formasıyla 2017-2018 sezonunda 46 karşılaşmada 8 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Ryan Mendes, bu sezon Sharjah kulübünde 26 karşılaşmada 2 bin 304 dakika görev aldı ve 9 gol, 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    EMRAH BAŞSAN MUTLAKA ALINMALI TAKIMA.SÜPER KATKI SAĞLAR.AYRICA DURAN TOPLARDA USTA MÜTHİŞ YETENEK..HAYIRLISI OLSUN DİYELİM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Hep söylüyorsunuz sonra Göztepe alıyor aldıktan sonra söyleyin pazanı da söylediniz Ankaragücü aldı
    0
    0
    Yanıtla