SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Transferde 9 Futbolcu Aldı

0
Güncellendi - 2019-02-01 17:18:21
EYMS Transferde 9 Futbolcu Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, devre arası transfer döneminde 9 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminde 3 futbolcuyla yollarını ayırırken 9 yeni oyuncuyu ise renklerine bağladı.

Sarı kırmızılı takım, devre arası transfer döneminde Sulley Muniru ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Takımın genç defans oyuncusu Sadık Çiftpınar Fenerbahçe’ye, Fas asıllı forvet oyuncusu Khalid Boutaib ise Mısır ekibi Zamalek’e transfer oldu.

Devre arası transfer döneminde 3 oyuncuyla yollarını ayıran Evkur Yeni Malatyaspor, kadrosuna 9 oyuncu kattı. Sadık Çiftpınar'a karşılık defans oyuncusu Yiğithan Güveli'yi bonservisiyle birlikte transfer eden Evkur Yeni Malatyaspor, sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı’yı ise sezon sonuna kadar kiraladı.

Sarı kırmızılılar, Trabzonspor'un formasını giyen defans oyuncusu Mustafa Akbaş ve Çaykur Rizespor ile sözleşmesini fesheden ön libero Robin Yalçın ile Antalya kampında anlaşmıştı.

Malatya ekibi, transfer çalışmaları kapsamında MKE Ankaragücü ile sözleşmesi feshedilen; sağ kanat, sol kanat ve santrafor mevkilerinde forma giyebilen transferi Thievy Bifouma ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarında yerli oyuncularla da ilgilenen sarı kırmızılılar, Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'ta forma giyen sol bek Bülent Cevahir'i kadrosuna kattı.

Evkur Yeni Malatyaspor, devre arası transfer döneminin son gününde ise İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham’da forma giyen Aboubakar Kamara’yı kiralık olarak renklerine bağladı. Fransız santrafor sezon sonuna kadar sarı kırmızılı takımın formasını giyecek.

Genç oyuncu Şeref Can Büyük’ü de transfer eden sarı kırmızılılar, bir süredir takımın altyapısında yer alan Dersim Şahan Kaynak ile 2021 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, devre arası transfer döneminin son gününde Aboubakar Kamara ile Şeref Can Büyük’ü kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Kamara’yı transfer komitesi, sportif direktör Ali Ravcı ve teknik direktör Erol Bulut’un çok istediğini kaydeden Gevrek, “Kamara'nın Evkur Yeni Malatyaspor'a büyük katkı sağlayacağına ve renk katacağına inanıyorum. Çok önemli bir oyuncu, biz ona, o da bize inanıyor. Kendisine çok ciddi teklifler vardı ama söz verdiği için bize imza attı” dedi.

Gevrek, kadrolarının daha da güçlendiğini ifade ederek, “Devre arası transfer döneminde takımımıza katılan ve ayrılan futbolcular oldu. İyi bir takımımız vardı. Ayrılanlar oldu. Gelenlerin de katkı sağlayacağına inanıyoruz. Takımımız daha da güçlendi. İnşallah hep beraber hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılı takımda Mustafa Eskihellaç, Dersim Şahan Kaynak ve Gökhan Akkan 30 Haziran 2020 yılına kadar Spor Toto 1.Lig ekibi Elazığspor’a kiralandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kamara 4 aylığına misafir olarak geldi.15 mln Euro satış opsiyonunu kullanmamız mümkün değil.bu durumda ki bir futbolcu kendini ne kadar malatyaspora verebilir?fenerbahçeden sadık karşılığı verilen yiğithan sakat ve bu sene oynaması imkansız gibi.onun için transferleri fazla şişirmeye hiç gerek yok.Başkanımıza sonsuz sevgi ve saygımız var.
    0
    0
    Yanıtla