SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Transferde Gözünü Karadeniz'e Çevirdi

0
Güncellendi - 2017-05-28 20:38:30
EYMS Transferde Gözünü Karadeniz'e Çevirdi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon çıkan ve kalıcı olmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları kapsamında birçok isim listede yer alıyor. Sarı siyahlı yönetimin transferdeki gözdeleri ise Trabzonspor’un kadrosunda bulunuyor.

Süper Lig için kolları sıvayan Evkur Yeni Malatyaspor’un, Trabzonspor’dan Muhammed Demir, Matus Bero, Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru’yu kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı ileri sürüldü.

Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, transferde rotasını Karadeniz’e çevirdi. İlk sezonunda Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen sarı siyahlıların, Trabzonspor’da forma giyen Matus Bero, Muhammet Demir, Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Bordo mavili ekibin, Evkur Yeni Malatyaspor ile Teknik Direktör Ersun Yanal’ın vereceği karar doğrultusunda görüşeceği ve teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • ErsinAKDENİZ (6 yıl önce)
    Kendi takımına faydası olmayan futbolcunun,Malatyasporumuza ne katacağını çok merak ediyorum.Bu haberin asılsız olduğunu düşünüyorum.Sonuçta bizim taraftar gözüyle gördüklerimizi,yöneticiler hayli hayli görüyordur.Bence bu takıma sağlam 5-6 tane futbolcu alınırsa ligde kalıcı olabiliriz.Mesela; Bursaspor'dan Cristobal jorquera,Gençlerbirliğin'den Kemal Issah,Çaykur Rizespor'dan Süleyman Koç ve Leonard Kweuke.Ve belkide transferi çok zor ama Fransa ligin'de Rennes forması giyen 20 yaşında çok beğendim bir futbolcu olan Joris Gnagnon.Tabi bizimkiler sadece laftan ibaret,bakalım transfer dönemini nasıl geçirecek takımımız.İnşallah takıma katkı sağlayacak futbolcular alınırda,asansör takım olmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    Bence alınacak adamlar balıkesirden sbdulkadir altınordudan okan derici şanlıurfadan berkay elazığdan çağrı ortakaya ile kaleci çağlar ve göztepeden tayfur akbaba alınabilirse harika olur......
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Transfer politikası Trabzon olmamalı. .Trabzon dan bize gelen hiç bir oyuncu randıman vermemiştir.Geçmişte hiç birinden faydalanamadık.Burada oynayamıyorlar.Teknik Direktörleride öyle , geçmişi bir inceleyelim OKTAY ÇEVİK hariç o da Rizeli hiç birinden faydalanamadık.Boş transfer olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis-44 (6 yıl önce)
    Bu takım 2. ligten 1. lige yükselmedi ki kardeşim böyle artık oyuncu transferi yapıyorsunuz. Seneye rakiplerimiz süper lig takımları... Altınordu, bandırma, falan değil... Zaten öyle böyle süper lige çıktık... Artık gerçekleri görelim ve Yeni statla birlikte adam akıllı transfer politikası ile süper denilen ligte kalıcı olalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı87 (6 yıl önce)
    Genelede transfer isteyen arkadaşlar tff.1 ligindeki topçuları yazmış sen on dediklerinle sahaya çık sen ilk devre düşmeyi garantilersin.SAĞLAM DEFANS ORTA SAHA VE GOLCÜ LAZIM ERENDEN DİALİBADAN OLMAZ..
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Bu trabzon aşkı nerden geliyor anlamadım adamlar kendi takımlarında kadroya giremiyor malatya bunların üstüne ölüyor yapmayın allah aşkına
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (6 yıl önce)
    Maalesef bu transfer politikası ile asansör takım oluruz çıktığımız gibi ineriz Trabzon'un elinde kalmış oyuncuları almanın bize bir faydası yok Önce hocaya belirleyin transferi hoca yapsın daha doğrusu İrfan Hoca ile anlaşın ve her şeyi ona bırakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (6 yıl önce)
    Her taraftarın gönlünde bazı iyi oyuncuların alınmasıve takımdan kalacak ve gideceklerin durumu var ama,bu takımın transfer konusunda yetkilileri var.İnşaallah takımın finansal dengesini bozmadan camiaya faydalı transferleri gerçekleştirirler.Herşeyden önemlisi taraftarın süper lig taraftarı olduğu gerçeğini kabullenip takımın arkasında durmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    bence transferde rotayı güney amerika takımlarına yöneltmek lazım. yurt dışından gelen topçular daha iyi oynuyor. mesela vagner love u forvet için düşünebilirler. yönetimin elinde para olacak. 11 tane adama yılda 1 1.5 milyon euro arası para verseler takımın bütçesi yine sarsılmaz. biraz paraya kıyıp iyi topçular alınabilir. takımın nereden baksanız 70 80 milyon tl bütçesi olacak.bence transferde çok alternatifli düşünüp karar vermek lazım. güney amerika liglerinde çok iyi topçular var oralardan adam getirtilebilir. onun dışında süper ligde bu sene iyi işler yapmış oyunculara yönelebilirler. yalnız biraz paraya kıymak gerekebilir. takımın bütçesi var. biraz paraya kıyıp iyi topçular getirmesi lazım yönetimin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (6 yıl önce)
    Ligden düşerken Trabzonsporlu futbolcu çoktu.muhammed iyi diğerleri fos BJK gs fb dem adam baksınlar ama alınacak adamlar problemli olmasın.fb dem yiğit BJK tan Beck, Mustafa (Başakşehir de kiralık) Ömer Galatasaray'dan Tolga ciğerci Bursaspor düşerse bataaşa,Altınordu dam adam baksınlar birde Denizlispor dan Sağ bek Elazığspor dan kaleci Eskişehirspor Mustafa kamil Göztepe dem Halil bize yarar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Zeki nin Canerden ne üstünlügü var ? Zaten iyi olsa Trabzonda oynar.ilk yari oynadigi maclar ortada kac orta yapti gol oldu ? Yerine Pereira alindi ve sag kanat canlandi. Mustafa Akbas olabilir.Muhammed Demir 2 yildir dogru düzgün oynamiyor attigi gol sayisi belli. Eren cok üstün yazik olur.Alinacaksa Fernandao fenerbahceden ve yaninada Ghilas Gaziantepten .Eren ortasahada daha verimli olur mücadele gücü yüksek.Defansa Sadik in yanina sol ayak tecrübeli bir stoper lazim besiktastan Rhodolfo mümkünse .Trabzondan alinacaksa Yusuf Erdogan alinsin Sol kanata care olabilir.Fernandao olmazsa Adana demirspordan Pote iyi olur ,göztepeden Jahovic birde kaleci alinmali Ertac ikinci kaleci olarak kalmali.Sampiyon kadrodan sadece Ertac,Sadik,Murat Akca, Azubuike ,Eren, Dialiba ,Caner, kalmali ( mehmet sak , bugra kiralik verilmeli) digerlerine tsk edilmeli Bir de yeni formalarin BVB Dortmund formalari gibi yapilsa iyi olur.Irfan hoca ile devam edilmeli istikrarda yarar var. Örnek Basaksehirspor A.Avci Saygilarla Baskana güveniyoruz basarilar44ü me ?
    0
    0
    Yanıtla
  • güzel tespitler
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Trabzondan muhammed demir sağlam yedek forvet olabilir çoğu takımda as forvet de oynar, zeki yavru iyi bir oyuncu hırslı yapıya sahip, diğerlerine hiç bakmamasi lazım, ama malatya 11 yıl sonra çıktığı süper ligde güç gösterisi yapıp bende burdayım demek için büyük maçları çok daha rahat oynayacak futbolcu grubu alınmalı bu yıl Eskişehir Göztepe giresun ve bolu maçlarında bu eksikligi yaşadık
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Ne ilgisi var Basaksehirdekilerde böyle basarili oldu. aslında bjk atiba fbden sow gs sijander barcelonadan ardayi alinmalı.bu yönetim bunlari almazsa istifa etsin.dalgami geçiyorsunuz.yönetim siz arastirmasini yapin bu taraftara bakmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Trabzon'un posalarını alıp ne yapacaksınız.Isıran takım istiyoruz.Bunları alın seneye tff 1.ligdeyiz.Süper lig alt liglere benzemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Gençlerbirliği serdar gürler,fenerbahçe atif şheysu,
    0
    0
    Yanıtla