SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Transfere 103 Milyon TL Ayırdı

0
Güncellendi - 2019-05-27 17:13:53
EYMS Transfere 103 Milyon TL Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’i 5. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde eden E.Y. Malatyaspor’da sözleşmesi sona eren 11 futbolcuya yeni sözleşme teklif edilmeyeceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesi biten ve yeni sezonda düşünülmeyen futbolcular birer birer takımdan ayrılmaya başladı. Ömer Şişmanoğlu ve Adem Büyük’ün Bursaspor maçı öncesi kulüple ilişiğini kesmesinin ardından ligin bitmesiyle birlikte diğer isimlerin de kulüple resmi anlamda bağı kalmadı. Evkur Yeni Malatyaspor’da Guilherme Costa Marques, Adem Büyük, Murat Yıldırım, Aboubakar Kamara, Fabien Ceddy Farnolle, Ömer Hasan Şişmanoğlu, Michael Pereıra, Barış Alıcı, Murat Akça ve Erkan Kaş’ın sözleşmeleri sona erdi.

Sarı-kırmızılı kulübün sözleşmesi biten futbolculara yeni sözleşme önermeye sıcak bakmadığı, sadece kiralık alınan 2 futbolcu Kamara ve Guilherme’nin opsiyonlarının kullanılması noktasında girişimde bulunabileceği ifade ediliyor.

Mali kongresinin ardından seçimli kongresine hazırlanan sarı-kırmızılı kulübü, yeni sezon kadro yapılandırılması konusunda uzun bir mesai bekliyor. Ligi 5. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne 3. ön elemeden katılmaya hak kazanan Malatya temsilcisinin, ilk ön eleme maçını haziran ayının son haftasında oynayacak olması nedeniyle kadro yapılanmasını kısa süre içerisinde tamamlaması gerekiyor.

Malatya yönetiminin Avrupa maçlarına kadarki süre içerisinde transfere harcamak için 103 milyon TL’lik bir kaynak ayırdığı, ilk etapta ise yeni bir teknik adamla masaya oturulmasının planlandığı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Farnolle, Ertaç, Mina, Chebake, Mustafa Akbaş, Donald, Guilherme, Aleksic, Bifouma ve Kamara bu takımı ilerilere götürebilecek potansiyele sahip adamlar. Bence Murat Akça, Erkan Kaş ve Barış Alıcı iyi yedek olurlar. Kalan yerlere de transfer şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Gideceklere Eren Tozlu ve Dia kesinlikle katılmalıdır. Farnolle, Guılherme, Kamara, Barış ve Murat takımda kalmalıdır. Yönetim elini çabuk tutmalı bu sene 3 hafta içinde transferlerin büyük çoğunluğunu halletmelidir. Bu sürecin başında da bu takımı takım yapan Erol Bulut olmalıdır. Beleş veya ucuz futbolcu bulmak için beklenecek zaman yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Akhisar lı Elvis manu alınabilir maddi durumu uygunsa çok şey katar bence. Görme 2. Yarı top oynamadı kamara nin maliyeti çok farnole iyi kaleci bu arada..
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    bu gidenler arasında. eren tozlu. rahman buğra yokmu.. bunlar hala malatyaspordamı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • deme öyle buğra takımımızın bel kemiği(!) erol hoca gitti gözbebeği buğra kaldı. o gider mi hiççç emekli olacak burada....(!)
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (4 yıl önce)
    Kamara, Guilherme, Farnolle, kalmalı. Mutlaka kalmalı hatta. Murat Yıldırım da atom karınca gibi çalıştı, çok katkı sundu. Kalmalı derim. Barış Alıcı'yı Bursa maçında izleyebildik; ceza sahası içinde çok soğukkanlıydı ve çok iyi hareketler yaptı. Ama ceza sahası dışında hiç yoktu. Top kapma, pres yapma, top taşıma gibi. Bülent Cevahir yedek olarak düşünülebilir. Bursa maçında iki asist onun yerinden gelen iki ortaydı. Ortayı yapan iki oyuncu elini, kolunu sallayarak istediği noktaya ortasını yaptılar. Bu arada bütün oyuncularımıza tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. Diğer bir husus da Erol Bulut'un hemen hemen bütün futbolcuları ilk on birde oyuna sokacak kadar hep hazır tutması ve onlara güvenmesiydi ki, bu da bence çok iyi bir hocalıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Farnolle, Kamara, Cilerme , Murat Yıldırım ve Şişmanoğlu kalsın. Mustafa Akbaş gitsin. Berk Yıldız ve Eskihallaç PTT1.LİGDE süper oynadılar. Bıfuma yaramaz, Barış la devam edilebilir. Diallo Hatay'da müthiş oynadı,
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Eğer disiplin sorunu yok ise, Erzurumspordaki Muhammet iyi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşad Muhammed ==>Genç + Ucuz +Kaliteli
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz kavuk (4 yıl önce)
    Guilherme Costa Marques, Murat Yıldırım, Aboubakar Kamara, Fabien Ceddy Farnolle,Barış Alıcı, bunlarla anlaşın mutlaka. defansa sol beke orta sahaya 2 maestro ileri uça 2 adam. en az 6 transfer lazım. yönetim biraz acele etsin. bonservis vermeye gerek yok. kalan kalır kalmayanın yerine başkası bulunur. tff 1. ligden mutlaka genç yetenekleri alın takıma. bülent cevahir i son maçta dikkatli izledim. bence gönderin gitsin. iyi karakterli oyuncu ama oyun kuramıyor pas atamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    En başta Mustafa Akbaş ve robin yalçın kesinlikle bu takımda olmamalı.Kaleci Farnolle nin mutlaka takımda bulunması gerekir.Devrearası yapılan transfer faciasından ders alarak ona göre transfer yapılmalı.Takımlarından kovulan,sorunlu boşbeleş oyuncular bizede faydalı olamıyorlar.son iki maçta Befauma ve mustafa akbaşın yaptığı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Dia kalıyor mu yani . Nasıl bir kazık atmışlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • uzun sözleşme yapmış akıllı dia. bizdekilerde acemilik şimdiki gibi bilmemezlikten boşa para veriyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    okan buruk, mehmet özdilek, tamer tuna ile anlaşılabilir. ayrıca küme düşen takımların iyi futbolcuları misal bursasporlu eski futbolcumuz umut nayir'le anlaşılabilir. ama geçen yılları düşününce yönetimin 1 ay içinde bunları halletmesi kafalarda soru işareti oluşturuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Clas (4 yıl önce)
    Kaleci Fabien Ceddy Farnolle.....Kamara... Guilherme ...Barış Alıcı...bunlarla tekrar Anlaşma sağlanırsa iyi olur.....Diğerlerini Gönder gitsin....
    0
    0
    Yanıtla