SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U14 Elendi

0
Güncellendi - 2018-05-15 14:00:20
EYMS U14 Elendi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto U14 Elit Ligi'nde finalistler belli  oldu. Evkur Yeni Malatyaspor, 3 maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak elendi.

  Antalya'da düzenlenen Spor Toto Gelişim Ligi Elit U14 kategorisi finallerinde grup müsabakaları tamamlandı. A Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Fenerbahçe A.Ş. ile B Grubu'nu ilk sırada bitiren Trabzonspor A.Ş. final maçı oynamaya hak kazandı.

  A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan MKE Ankaragücü ile B Grubu'nu ikinci bitiren Bursaspor ise üçüncülük müsabakası yapacak.

  Final ve üçüncülük maçları 16 Mayıs'ta Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Emir Hotels bünyesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak.

  İlk maçında İzmir ekibi Altınordu ile Emirhan Hotel Spor Komp. 2 No'lu Saha'da karşılaşan Evkur Yeni Malatyaspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılıların golünü 38.dakikada Mehmet Emin Taştan kaydetti.

  İkinci maçında Trabzonspor'a 2-1 kaybeden Evkur Yeni Malatyaspor, üçüncü maçında ise Bursaspor'a 4-0'la boyun eğdi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız