SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U17 Fenerbahçe'yi Yendi

0
Güncellendi - 2017-10-30 16:50:29
EYMS U17 Fenerbahçe'yi Yendi
A- A+ PAYLAŞ

Elit U17 Gelişim Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek, puanını 10’a yükseltti.

Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı, ligi 8.haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Enes Akmeşe, Burak Aşık, Tugay Şahin hakem üçlüsü yönetti.

Fenerbahçe Umut Eren Tunç, Muhammet Ali Çetinkaya, Abdulcebrail Akbulut, Gürkan Başkan, Emir Miray Köksal, Cenk Alptekin, Emirhan Karagülle, Emre Nasuh, Oğuzhan Özcan, Batuhan Ekinci ve Kaantürk Akgül on biriyle sahaya çıktı.

Evkur Yeni Malatyaspor ise Muhammed Enes Salik, Sefa Ocak, Murat Muhsin Polat, Yakup Çilkaya, İlker Batuhan Bozbayır, Emrecan Baktemur, Muhammed Yeniş, Muhammed Turantaylak, Mehmet Suha Yiğit, Muhammed İrfan Yavuz ve Miraç Tura on biriyle mücadele etti.

Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı, karşılaşmanın 43’ncü dakikasında Mehmet Suha Yiğit’in penaltıdan kaydettiği golle, soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Sarı kırmızılılar, ikinci yarıda 63’ncü dakikada Muhammed İrfan Yavuz’un golüyle durumu 2-0’a getirdi. Fenerbahçe U17 takımı, 76’ncı dakikada Ahmet Yiğit Gül’ün golüyle skoru 2-1’e getirdi ancak karşılaşmada başka gol olmayınca Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı sahadan 2-1’lik skorla üstün ayrıldı.

Evkur Yeni Malatyaspor U17 takımı, ligde geride kalan 8 haftalık bölümde 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4’te mağlubiyet alarak 10 puan topladı.

Sarı kırmızılılar, ligin 9.haftasında 5 Kasım Pazar günü sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

U19’LAR GOL DÜELLOSUNU KAYBETTİ

Evkur Yeni Malatyaspor U19 takımı ise deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-3 yenildi. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor’un gollerini 8, 35 ve 89’ncu dakikalarda Muhammed Bilal Barman kaydetti.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri ise 16 ve 69’ncu dakikalarda Fatih Bektaş, 27’nci dakikada Ceyhun Sarı, 58’nci dakikada da Mert Can Ayhan attı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yorgun (6 yıl önce)
    yarının yıldızları siz olacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Tebrikler, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler .
    0
    0
    Yanıtla