SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21 Erzurum'da Fark Yedi

0
Güncellendi - 2018-12-09 18:59:36
EYMS U21 Erzurum'da Fark Yedi
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nde Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 5-0 mağlup oldu.

U21 Süper Ligi’nin 15.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor U21 takımına konuk oldu.

Yüksek İrtifa Kamp ve Eğitim Merkezi 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Abdülselam Koçak, Serdar Yıldız, Mehmet Barsbay hakem üçlüsü yönetti.

Büyükşehir Belediyespor, evindeki karşılaşmayı 5-0 kazanarak, puanını 23’e yükseltti ve 7.sırada yer aldı.

U21 Süper Ligi’nde 11.mağlubiyetini alan Evkur Yeni Malatyaspor ise 15.haftayı 8 puanla 17.sırada tamamladı.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımında da forma giyen kaleci Abdulsamed Damlu, Berkan Durdu ve İkbal İpek, eksikler nedeniyle A takım kadrosunda yer aldı ve U21 takımında forma giyemediler. Öte yandan U21 takımında forma giyen defans oyuncusu Gökhan Akkan’da sakatlığı nedeniyle bu hafta takımda yer alamadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız