SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21 G.Saray'a Farklı Yenildi

0
Güncellendi - 2019-04-06 16:28:07
EYMS U21 G.Saray'a Farklı Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi'nde Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, deplasmanda Galatasaray U21 takımına farklı mağlup oldu.

U21 Süper Ligi'nin 27.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, ilk yarısını 3-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 6-1 kazandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Emre Koç, Neslihan Koç ve Emrah Topal hakem üçlüsü yönetti.

Galatasaray sahaya Batuhan Ahmet Şen, Ramazan Emirhan Civelek, Batuhan Tekin, Gökay Güney, Ercan Şirin, Mikail Okyar, Recep Gül, Çekdar Orhan, Ahmet Sivri, Atalay Babacan, Mutlu Aksu Doğan on biriyle çıktı.

Evkur Yeni Malatyaspor ise Ercan Başkan, İkbal İpek, Romario Matova, Mustafa Yerli, Kadir Fırat, Mehmet Süha Yiğit, İsmail Baran Karakoç, Şeref Can Büyük, İbrahim Öztürk, Berkan Durdu, Furkan Doğan on biriyle mücadele etti.

Galatasaray, karşılaşmanın 2.dakikasında penaltı kazandı. Recep Gül, 3.dakikada penaltıdan kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray, 6.dakikada Ahmet Sivri, ceza sahası içerisinde kaleyi karşıdan gören bir noktada topu iyi kontrol etti, dönüp sert vurdu ve durumu 2-0'a getiren golü kaydetti.

Galatasaray, 37.dakikada Evkur Yeni Malatyaspor defansının hatasıyla durumu 3-0'a getirdi. Mutlu Aksu Doğan'ın pasında Ahmet Sivri, altı pas içerisinde topla buluştu ve topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin 53.dakikasında Çekdar Orhan'ın pasında Mutlu Aksu Doğan, topu boş kaleye yuvarladı ve durumu 4-0'a getirdi.

Galatasaray, 54.dakikada Mutlu Aksu Doğan ile durumu 5-0 yaptı. Mutlu Aksu Doğan, Çekdar Orhan'ın ortasında kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin 59.dakikasında Recep Gül, Evkur Yeni Malatyaspor defansının hatası sonrası topu kaptı ve ceza sahası içerisinde Çekdar'ı gördü. Çekdar Orhan, durumu 6-0'a getiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın 80.dakikasında Berkan Durdu, Galatasaray savunmasında üst üste çalımlar sonrası sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

SARI KARTLAR: Dk.44 Romario Matova, Dk.88 Berkan Durdu (Evkur Yeni Malatyaspor)

GOLLER: Dk.3 Recep Gül (Penaltıdan), Dk.6 ve 37 Ahmet Sivri, Dk.53 ve 54 Mutlu Aksu Doğan, Dk.59 Çekdar Orhan (Galatasaray), Dk.80 Berkan Durdu (Evkur Yeni Malatyaspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız