SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21 Büyük Fırsatı Tepti

A- A+ PAYLAŞ

U21 1. Ligi’nde mücadele eden Yeni Malatyaspor altyapısı geçen hafta oynadığı ve kazanması halinde şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edeceği maçı 2-2 berabere tamamlayarak, büyük bir fırsatı tepti.

Tesis ve saha sorunu yaşamasına rağmen sezonu şampiyonluk mücadelesi içerisinde geçiren sarı kırmızılı gençler hafta sonu oynanan Boluspor maçını unutamıyor.

2 puan farkla gerisinde olduğu Bolu’yu yenmesi halinde liderliği ele geçirip, son hafta Sivas deplasmanına 1 puan önde gidecek olan Yeni Malatyaspor U21 takımı, sahasında Boluspor ile 2 - 2 berabera kalınca, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Bolu karşısına Abdulsamed Damlu, Hakan Bezci, Eyyüp Uçar, Mehmet Zencirkıran, Ömer Faruk Güleç, Özgür Taylan Ökke, Fatih Gürden, Ali Faruk Mohamed, Furkan Yiğit, Furkan Pekşen ve Talha Cellat ilk on biriyle çıkan genç oyuncular, rakibi karşısında ilk ve ikinci yarının başında yediği gollerle bir anda 2 - 0 geriye düştü. 73’te Furkan Pekşen, 86’da Furkan Yiğit ile skora denge getiren Yeni Malatyaspor U21 takımının galibiyet için nefesi yetmedi.

Şampiyon olmaları halinde Malatya futbol tarihine geçme fırsatını şimdilik erteleyen gençler kaçırdıkları büyük fırsat sonrası büyük üzüntü yaşadı. Soyunma odasına aldıkları 1 puana dahi sevinemeyen gençlerden bazıları ağlarken, alt yapı hocaları oyuncuları teselli etti. Kendi sahasında Manisaspor’u ağırlayacak Boluspor son hafta berabere dahi kalsa şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Yeni Malatyaspor’un ise deplasmanda Sivas’ı yenip, Manisaspor’un Bolu’yu mağlup etmesinden başka bir şampiyonluk ihtimali bulunmuyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet yalçındağ (6 yıl önce)
    İnşallah seneye gençler
    0
    0
    Yanıtla