SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS, U21'le Hazırlık Maçı Oynadı

0
Güncellendi - 2018-11-19 02:14:02
EYMS, U21'le Hazırlık Maçı Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 13.haftasında 25 Kasım Pazar günü deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, U21 takımıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasını 5-1 kazandı.

Süper Lig’de 12 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik, 3 de mağlubiyet ile 21 puan toplayan ve dördüncü sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, milli arada oyuncuların haftayı maç yaparak geçirmesi için U21 takımıyla bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde oynanan hazırlık karşılaşmasını Evkur Yeni Malatyaspor A takımı 5-1 kazandı. A takım sahaya Abdulsamed Damlu, Erkan Kaş, Rahman Buğra Çağıran, Sulley Muniru, Sadık Çiftpınar, Mustafa Eskihellaç, Murat Yıldırım, Ahmet Ildız, Michael Pereira, Adem Büyük, Eren Tozluon biriyle çıktı.

A takıma galibiyeti getiren golleri Adem Büyük, Eren Tozlu (2), Michael Pereira ve Murat Yıldırım kaydetti. U21 takımının tek golü ise İkbal İpek’ten geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, hazırlık maçının ilk yarısının son dakikasında ayağına aldığı darbeyle yerde kaldı. Büyük, maça devam edemezken, saha kenarında gerçekleştirilen buz tedavisinin ardından tesise geçti. Adem Büyük’ün durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Ameliyat ve uzun bir tedavi döneminin ardından yeşil sahalara dönen forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ise hazırlık karşılaşmasında oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız