SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS U21 Göztepe ile Berabere

0
Güncellendi - 2017-12-10 20:35:31
EYMS U21 Göztepe ile Berabere
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Ligi’nin 15.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada, Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

  U21 Süper Liginin 15.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe ile Malatya İnönü Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 45.dakikada yediği golle 1-0 geride kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, Berkan Durdu’nun golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Ali Alkan, Sercan Yaşar, Metin Ekren, 4.hakem Merhas Direk

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Abdulsamed Damlu, Emirhan Kayalar, Ertuğrul Karakayış, Diyar Uykur, Hüseyin Ekici, Fatih Gürden, Rıfat Can Arslan (Dk.46 İkbal İpek), İsmail Baran Karakoç, Furkan Yiğit, Furkan Pekşen, Berkan Durdu

YEDEKLER: Cihat Herdili, İkbal İpek, Sait Gündüz, Kürşat Akçadağ, Osman Güler, Emre Akcebe, Eyyüp Uçar

TEKNİK SORUMLU: Murat Uçkun

GÖZTEPE: Toprak Uçar, Efkan Çim, Erdeniz Yıldız, Ahmet Batuhan Akyüz, Mehmet Enes Öztürk, Hüseyin Akça, Gökay Eser, Eşref Kaymaz, Kürşat Arabağ (Dk.48 Metin Acet), Erkan Gövercin (Dk.68 Yalçın Kayan), Erol Hakan Sebil (Dk.75 İlke Tankul)

YEDEKLER: Ayberk Uğurlu, Alper Yavaşça, Metin Acet, Ejder Kurtcebe, Mahmut Nigiz, Yalçın Kayan, İlke Tankul

TEKNİK SORUMLU: İsmail Alan

GOLLER: DK. 65 Berkay Durdu (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk.45 Hüseyin Akça (Göztepe)

KIRMIZI KART: Dk. 85 Gökay Eser (Göztepe)

SARI KARTLAR: Fatih Gürden, İsmail Baran Karakoç (Evkur Yeni Malatyaspor), Toprak Uçar, Mehmet Enes Öztürk, Yalçın Kayan 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız