SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Maç Bu Maç mı?

0
Güncellendi - 2019-04-06 00:39:13
O Maç Bu Maç mı?
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında 6 Nisan Cumartesi günü 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan galibiyet çıkartıp, İstanbul şansızlığını da ortadan kaldırmak istiyor.

Süper Lig'de iki sezondur mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanlarından galibiyetle dönemedi. Sarı kırmızılılar, geçen sezondan buyana İstanbul'da oynadığı 9 deplasman karşılaşmasında 8 mağlubiyet, 1'de beraberlik aldı.

İstanbul deplasmanlarından şuana kadar 9 karşılaşmada sadece 1 puan çıkarabilen sarı kırmızılılar, ligin 27.haftasında karşılaşacağı Galatasaray maçında bu şansızlığını yenmenin hesaplarını yapıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, 2017-2018 sezonunda İstanbul'da oynadığı 5 karşılaşmayı da kaybetti. Sarı kırmızılılar, 4.haftada Kasımpaşa'ya 3-2, 8.haftada Fenerbahçe'ye 3-1, 28.haftada Medipol Başakşehir'e 1-0, 30.haftada Beşiktaş'a 3-1, 33.haftada Galatasaray'a ise 2-0 mağlup oldu.

Sarı kırmızılılar, bu sezon ise İstanbul deplasmanında 4 lig karşılaşmasına çıkarken, bu karşılaşmalarda 3 mağlubiyet, 1'de beraberlik aldı. Sezonun 5.haftasında Beşiktaş'a 2-1, 13.haftasında Kasımpaşa'ya 3-0, 19.haftasında ise Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, 7.haftada ise Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

GALATASARAY İLE BEŞİNCİ RANDEVU

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 27.haftada Cumartesi günü Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, tarihlerinde beşinci kez karşı karşıya gelecek. Daha önceden Spor Toto Süper Lig'de oynanan 3 karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğü bulunuyor.

İki takım ilk kez 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, bu sezonun ilk yarısında Malatya'da karşı karşıya geldi. Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini 2-0 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 Nisan Salı günü İstanbul'da oynanan yarı final ilk karşılaşması ise 0-0 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatya'nın, geçtiğimiz Pazartesi akşamı İstanbul'da Galatasaray'la oynadığı ve 0-0 sonuçlanan maçtan bir enstantene

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Haydi Malatyam,Şans bizden yana olsun ve üç puan alalım İnşallah.
    0
    0
    Yanıtla