SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yarı Finale Nasıl Geldi?

0
Güncellendi - 2019-04-01 16:32:34
EYMS Yarı Finale Nasıl Geldi?
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ın rakibi oldu. Sarı kırmızılılar, 4.Tur'da katıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale adını yazdırmayı başardı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 4.Tur’da dahil oldu. Sarı kırmızılılar, 4.Tur'da tek maç elem usulüne göre oynanan karşılaşmada, Kırklarelispor'u Danijel Aleksic’in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve 5.Tur'a yükseldi.

Sarı kırmızılılar, kura çekimi sonrası 5.Tur'da  Etimesgut Belediyespor ile eşleşti. Çift maç eleme usulüne göre oynanan mücadelenin ilk ayağı Malatya'daydı. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasındaki ilk maçı Khalid Boutaib ve Eren Tozlu'nun golleriyle 2-0 kazanarak, rövanş maçı öncesi avantajı eline geçirdi. Sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise Ankara deplasmanında Ahmed Ildız ve Eren Tozlu'nun golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek, son 16 takım içerisine kalmayı başardı.

Evkur yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Tur'unda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile eşleşti. Malatya'da oynanan ilk maçta 2-0 geriye düşen Evkur Yeni Malatyaspor, rakibini Danijel Aleksic (2) ve Michael Pereira'nin golleriyle 3-2 mağlup etti. Sarı kırmızılılar, deplasmanda oynanan ikinci maçı ise 2-1 kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Sarı kırmızılılar, çeyrek finalde İzmir temsilcisi Göztepe ile eşleşti. Çift maç eleme usulüne göre oynanan mücadelenin ilk ayağı Malatya'daydı. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasındaki ilk maçı Barış Alıcı'nın 44.dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanarak, ikinci maça avantajlı çıktı. Göztepe, rövanş karşılaşmasında normal süre ve uzatma dakikalarını 1-0 önde geçince, tur atlayacak olan takımı penaltı atışları belirledi. Evkur Yeni Malatyaspor Guilherme, Danijel Aleksic, Michael Pereira, Rahman Buğra Çağıran ve Ahmed Ildız ile bütün penaltı atışlarını gole çevirerek, rakibini 5-3 yendi ve yarı finale kaldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 7 karşılaşmada 11 gol kaydederken, kalesinde 4 gol gördü. Evkur Yeni Malatyaspor'da kupa maçlarında Sırp on numara Danijel Aleksic 3 gol atarak, en golcü oyuncu oldu. Kupa maçlarında Barış Alıcı ve Eren Tozlu 2, Ömer Şişmanoğlu, Ahmed Ildız, Michael Pereira ve devre arasında Zamalek'e transfer olan Khalid Boutaib 1'er gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız