SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yeni Tesise Taşındı

0
Güncellendi - 2017-10-18 00:34:58
EYMS Yeni Tesise Taşındı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, yapımı yılan hikayesine dönen yeni tesisine geçti. Tesisin içerisinde ufak tefek eksiklerin kaldığı ve bunlarında en kısa sürede giderileceği belirtildi.

Orduzu Pınarbaşı’nda antrenman sahalarının yanına yapılan yeni tesis nihayet tamamlandı. Teknik heyet ve futbolcular, İstanbul dönüşü yeni tesise yerleşti. Çevre düzenlemesi büyük oradan tamamlanan tesisin içerisinde de ufak tefek eksiklerin olduğu ve bu eksiklerin en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Teknik direktör Erol Bulut, yeni tesise geçtiklerini ifade ederek, “Ufak tefek eksikliler tabi ki var. Sonuçta yeni bina. İlk günler zor oluyor ama eksikliklerimizi en kısa zamanda gidereceğiz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ANKARA DA Kİ DRİJANLI (6 yıl önce)
    YAPILAN BU TESİS BİZİM ŞEHRİMİZ İÇİN YAPILMIŞ.EMEĞİ GEÇENLERİN EMEĞİNE SAĞLIK.TAKIMDA İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK.SABIR ETMELİYİZ.İMKANLAR KISITLI OLUNCA HER ŞEY BİR ANDA OLMUYOR.EVİNDE BİLE ÇOK ŞEY HAYAL EDİYORSUN .ZAMANA YAYIYORSUN.BU SENE LİGDE KALALIM.İNŞALLAH.GERİSİ KOLAY .
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    soykan tesisine yeni güzel bir tesis yapılsın bura alt yapıya devredilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Çevre düzenlemesi daha iyi olmalıdır umarım yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    Tesisler bitti. Ancak takımda ışık yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya ,Feneride yenip şampiyonluğuma oynayacaktı..lig başlamadan eleştirmeye başladınız,takım öyle yada böyle 13.sırada.Lige şampiyonluk parolasıyla çıkan Trabzon ile kümede kalmaya çalışan Malatya arasında bile 3 puan var.Eleştirmek kolay.8 haftadır bu takımın ne adam akıllı tesisi nede biten stadı,.Nede Takımın başında hocası vardı.Mualesef hep kaos yaşadı.Bunlar basit şeyler değil.Futbolcunun önce kafası rahat olacak,. Klüp rahat olacak,Bütün bu olumsuzluklara rağmen ,bu ligde 8 puan almış olması kolay değil.Siz şimşek çaksada ışığı göremeyenlerdensiniz
    0
    0
    Yanıtla