SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yine PFDK'ya Sevk Edildi

0
Güncellendi - 2016-12-20 16:55:55
EYMS Yine PFDK'ya Sevk Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor maçındaki "çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle, Adana Demirspor ise "saha olayları" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'na  sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nce 20.12.2016 tarihinde PFDK'ya yapılan sevk raporlarını açıkladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor maçında taraftarların neden olduğu "çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle disipline sevk edildi. Ayrıca Adana Demirspor da "saha olayları" nedeniyle disipline sevk edildi.

PFDK tarafından yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 18.12.2016 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-ADANA DEMİRSPOR TFF 1. Lig "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

ADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün 18.12.2016 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR-ADANA DEMİRSPOR TFF 1. Lig "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

1-1 sonuçlanan Evkur Yeni Malatyaspor- Adana Demirspor maçında; Federasyon adına Üst Klasman Temsilcisi İstanbul Bölgesi'nden İbrahim Yuşan, Güvenlik ve Akreditasyon temsilcileri İstanbul Bölgesi'nden Sururi Saydam ile Adana Bölgesi'ne bağlı Mersin'den Abbas Öğraş görev yaptılar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Adana Demirspor maçına federasyon tarafından Adana bölgesi Güvenlik temsilcisi atanırsa sonuçta puanlarımız bile silinse şaşırmamak gerekir... VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    her maç aynı bizim taraftarımız küfür ediyor küfür hiçbir şeye çözüm değil takım oynayamıyor boşuna küfür ediyor herkes küfür çözüm değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (7 yıl önce)
    Söz konusu TFF ise en az 9 puanımızın silinmesi lazım. Adana maçını -16 derecede oynatan federasyondan da bu beklenir.
    0
    0
    Yanıtla