SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'EYMS Yönetimine Güvenoyu Mesajı Çıktı'

0
Güncellendi - 2017-10-06 17:28:31
'EYMS Yönetimine Güvenoyu Mesajı Çıktı'
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’daki son gelişmeler ve kulübün ekonomik gidişatı ile ilgili Divan Kurulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlığında Dede Korkut’ta gerçekleştirilen toplantıda, kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetime tam destek kararı alındı.

Başkan Çakır’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bir dönem Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanlığını da yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile divan kurulu üyeleri yer aldı.

Üç saat süren toplantıda, Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır ile Divan Kurulu üyelerine, kulübün mali yapısı, gerçekleştirilen çalışmalar ve projelerle ilgili detaylı bir sunum yaptı.

Kulübün mali tablosu ve yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Divan Kurulu, Gevrek’e tam destek mesajı verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un ilk sivil yönetimini oluşturan başkan Gevrek, 2. Lig’den aldığı takımı önce TFF 1. Lig’e, iki yıl içerisinde de Süper Lig’e çıkarmayı başarmıştı.

Divan Kurulu toplantısıyla ilgili yapılan açıklamada, “Yeni Malatya Spor Divan Kurulu Sn. Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeni Malatya Spor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında 5 Ekim Perşembe günü toplandı. 3 saat süren toplantıda Yeni Malatya Spor yönetimi, divan kuruluna kulübün mali tabloları, alacak-verecekleri ile yerli ve yabancı transfer çalışmaları hakkında ayrıntılı bir brifing sundu.

Mali durum ve transfer çalışmaları hakkında yapılan istişareler sonrası Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yeni Malatya Spor yönetimine yaptıkları sunum ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Yeni Malatya Spor'un Malatya’mızın ortak sevdası ve ortak paydası olduğunu vurguladı.

Başkan Çakır şunları söyledi:  “Gönlü, yüreği, duaları Yeni Malatya Spor ile olan dünyanın dört bir tarafındaki hemşerilerimize karşı ciddi sorumluluklarımız var. Bunun için Malatya’mızdaki tüm dinamiklerin Yeni Malatya Sporumuza sahip çıkması, elini taşın altına koyması büyük önem arz etmektedir. Bununla birlikte Yeni Malatya Spor Yönetimimizin de gerek saygıdeğer spor kamuoyumuzla, gerekse de kurum ve kuruluşlarımızla ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla samimi, sağlıklı ve şeffaf bir ilişki içerisinde olması gerekmektedir. Zorlu bir lig bizleri bekliyor. Kulüp yönetimimizle, teknik heyetimizle, taraftarlarımızla ve bahse konu şehrimizin dinamikleri ile el ele, gönül gönüle verdiğimiz takdirde yakalanacaktır. Malatya’nın ve Malatya Spor’un hak ettiği yer olan Süper Lig’de Yeni Malatya Spor’a başarılar diliyorum.”

Yeni Malatya Spor Başkanı Adil Gevrek ise yaptığı açıklamada, “Yeni Malatya Sporumuza hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Divan Kurulu Başkanımız Ahmet Çakır’ın şahsında tüm Divan Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Gevrek, bugüne kadar birçok badire atlattıklarını ve bütün bu badirelerin üstesinden elbirliği ile geldiklerini belirterek “Ben ekibimize, takımımıza, taraftarlarımıza hülasa tüm Malatya’mıza inanıyor ve güveniyorum. Yüreği Yeni Malatya Sporumuzla çarpan hemşerilerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız, yeter ki birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • vedat (6 yıl önce)
    sayın başkanım güven tazelemek genel kurul ile olur .. bu kadar kulübümüz dürüst ve şeffaf yönetiliyor ise genel kurul kararı alırsınız ve tekrar aday olursunuz kazanırsanız alninızın akı ile görevinize devam edersiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abbas Yolcu (6 yıl önce)
    Başarılar diliyorum, bu memlekette iş yapmak zor.Şevkiniz azminiz hiç bitmesin inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Sayın başkan,Sizleri canı gönülden destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat AKKOYUN (6 yıl önce)
    sayın arkadaşlar Yeni Malatyaspor süper lige çıkan ikinci takımımızdır. ilk takımımız olan ŞANLI MALATYASPOR ligden iki kez nasıl düşürüldüğünü biraz tarihin tozlu sayfalarını karıştırıp öğrenmek gerekiyor. dolayısıyla takımımızın arkasında ; DİK DURMALI,SAHAMIZ DA DEPLASMANDA YANINDA OLMALI,HAKSIZLIKTA ÖNCE ŞEHİR OLARAK SONRASINDA TÜM MALATYALILAR OLARAK VE DE MİLLETVEKİLLERİ İLE TAKIMA SAHİP ÇIKMALIYIZ. BİR DE TAKIM MAÇ YA DA MAÇLAR KAYBETTİĞİNDE HERŞEYİ YIKMAYALIM. teşekkür ederim.,saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)Fuat AKKOYUN isimli kullanıcı yorumuna
    AYNEN KARDEŞİM KATILIYORUM. AMA BAZILARI HALA GEÇMİŞTEN DERS ALMIYORLAR YAZIK!
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Uyumlu çalışmak çok güzel ,Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ,Malatyasporumuza, Başarılar dilerim .
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Kardesim kimse zaten Adil baskanin usülsüz birsey yaptigini malatyaspordan nemalandigini söylemiyorki onun iyi niyetinten temiz kalpliginden kimsenin süphesi yok zaten temiz niyetli bir insan olmasa her yil bir üst lige cikamazdi zaten takim ama bu ligdede temiz kalp iyi niyetin yerine arkan kuvvetliyse lobin varsa is yapabiliyorsun yoksa kesip dogruyorlar iste haftalardir anlasilmiyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (6 yıl önce)ertan isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru söylemişsin kardeşim,Başarılı olan kişilere destek vermek lazım .
    0
    0
    Yanıtla