SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de 2 Eksik Var

0
Güncellendi - 2018-01-18 19:37:06
EYMS'de 2 Eksik Var
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 18.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor hazırlıklarını tamamlayarak, Ankara’ya geçecek.

Devre arası kamp çalışmaları kapsamında 3 Ocak’ta Antalya’da hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılar, 15 Ocak’ta tamamlanması beklenen kampı 4 gün daha uzatmıştı. Evkur Yeni Malatyaspor, 19 Ocak’ta gerçekleştireceği son çalışmanın ardından 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşma için Ankara’ya geçecek. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Rahman Buğra Çağıran ile İssiar Dia (fotoğraftaki), Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Kamp çalışmaları esnasında sakatlanan ve kontrol amaçlı İstanbul’a giden Michael Pereira’nın durumunun ciddi olmadığı belirtilirken, Osmanlıspor maçında oynaıp oynamayacağına maç saatinde karar verileceği öğrenildi.

Antalya Belek’te devre arası kamp çalışmalarını gerçekleştiren sarı kırmızılılar, hazırlıkları kapsamında 3 hazırlık karşılaşması oynadı. TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’u 1-0, Arnavutluk Ligi takımlarından Luftetari'yi ise 3-1 yenen Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin liderli Medipol Başakşehir’e 4-1 kaybetti.

TFF 1. Lig takımı Elazığspor'dan Berk Yıldız, TFF 2. Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'ndan Gökhan Akkan ve TFF 3. Lig ekibi Düzyurtspor'dan Mustafa Eskihellaç'ı kadrosuna katarak geleceğe yatırım yapan sarı kırmızılılar,  Avusturyalı orta saha oyuncusu Raphael Holzhauser ile her konuda anlaşma sağladı.

Nijeryalı forvet Olarenwaju Kayode için temaslarını sürdüren sarı kırmızılılar, birkaç gün içerisinde ilgilendiği isimlerle sözleşme imzalamayı planlıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Şansa bak,çoğu devre arasında iyileşir,bizimkilerde sakatlanıyor .................bu nasıl iş...........
    0
    0
    Yanıtla