SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Altınordu Hazırlığı

0
Güncellendi - 2017-02-21 19:05:37
EYMS'de Altınordu Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de liderliğini son dakika golüyle kurtaran Evkur Yeni Malatyaspor, Gaziantep deplasmanından döndükten sonra ayağının tozuyla hazırlıklarına başladı.

Pazartesi gecesi sona eren maçın ardından kara yoluyla geç saatlerde kendi tesislerine dönen sarı kırmızılılar, saat 16.30’da kısa bir yenileme çalışması yaptı. İzinli Caner, sakat Sadık ve burnuna darbe alan Sedat Ağçay idmana çıkmadı.

Takımı ikiye bölen teknik heyet Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen futbolculara yenileme çalışması yaptırırken, diğer oyunculara ise 2 farklı bir idman programı uyguladı. İdmanın göze çarpan ismi, son dakika kafa golüyle 3 puanı Malatya’ya getiren Eren Tozlu oldu. Arkadaşları ve teknik heyetteki isimler Eren’e takılırken, başarılı hücumcu gösterilen ilgiye esprilerle karşılık verdi. Deplasmanda oynanacak Altınordu maçı için kendi tesislerinde cumartesi gününe kadar çalışacak Yeni Malatyasporlu oyuncular, daha sonra İstanbul’a gidecek. Maç gününe kadar sakatlıkları bulunan Sadık, Murat Akça ve Mehmet Sak’ın tamamen düzelmesi bekleniyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Rabbim neşenizi daim kılsın, sizi muzaffer eylesin İnşaAllah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    13 final kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcılar (7 yıl önce)
    Maç biletini hemen aldım.Bekliyoruz :)
    0
    0
    Yanıtla