SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Ayaklar Çalıştı

0
Güncellendi - 2018-05-24 04:47:07
EYMS'de Ayaklar Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor ligde kaydettiği 38 golün 25'i ayakla atıldı.

  Evkur Yeni Malatyaspor, geride kalan sezonda 38 kez rakip ağları havalandırırken, kalesinde 45 gol gördü. Sarı kırmızılılar, kaydettiği 38 golün 25'ini ayakla, 8'ini kafayla atarken, 4 golde penaltıdan geldi. Evkur Yeni Malatyaspor'un hanesine yazılan 1 golü ise ligin 9.haftasında Trabzonspor'dan Okay Yokuşlu kendi kalesine attı.

  Süper Lig'de toplamda 906 gol kaydedildi. Bu gollerin 638'i ayakla, 156'sı ise kafayla atılırken, 87 gol penaltıdan geldi. Ligde 25 golü ise sporcular kendi kalelerine attı.

  Spor Toto Süper Lig'de takımlar en çok golü 90.dakikada kaydetti. Toplamda atılan 906 golün 60'ı 90.dakikada geldi. 45.dakikada 38 gol kaydedilirken, 1.dakikada 3 gol atıldı.

  Galatasaray'ın yıldızı Bafetibi Gomis kaydettiği 29 golle gol krallığını elde etti. Gomis'i 23 golle Trabzonspor'dan Burak Yılmaz takip etti.

  Medipol Başakşehir'in golcüsü Sheyi Emmanuel Adebayor 15, Beşiktaşlı Anderson Souza Conceiçao, Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba, Fenerbahçeli Guiliano Victor De Paulo, Kayserisporlu Umut Bulut 14, Demir Grup Sivassporlu Arouna Kone, Kasımpaşalı Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan, Beşiktaşlı Vagner Silva De Souza 13, Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib, Kasımpaşalı Diagne Mbaye, Atiker Konyasporlu Samuel Eto O Fils ve Osmanlısporlu Serdar Gürler 12 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız