SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Bayrama Kadar İzin Yok

0
Güncellendi - 2017-08-28 15:34:44
EYMS'de Bayrama Kadar İzin Yok
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de geride kalan 3 hafta sonunda 4 puan toplayan ve 10’ncu sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, lige verilen arada çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin üçüncü haftasında Malatya İnönü Stadı’nda Antalyaspor ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, bu karşılaşma sonrası ara vermeden çalışmalarını sürdürdü.

Milli takım arası kapsamında Kurban Bayramı arifesine kadar Malatya’da çalışmalarını sürdürecek olan takım, daha sonra 3 günlük bayram iznine çıkacak. Bayramın dördüncü günü Malatya’da toplanacak olan sarı kırmızılılar, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına devam edecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’da, Antalyaspor karşılaşması sonrası teknik heyet ve futbolcular, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verdi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda Sadio Diallo ile Khalid Boutaib milli takıma davet edildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları ise devam ediyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın eksik mevkiler için bir an evvel transfer yapılması istediği yönetimi harekete geçirdi.

Antalyaspor karşılaşması sonrası kulüp başkanı Adil Gevrek ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın bir araya geldiği ve transfer konusunun masaya yatırıldığı belirtildi. Yapılan görüşmede Sağlam’ın bazı isimleri yönetime sunduğu ve bu isimler üzerinde görüşüleceği iddia edildi.

Sarı kırmızılı kulübün bir süredir peşinde olduğu ve uzun süredir haber beklediği Hugo Rodallega konusu henüz netlik kazanmadı. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal’ın Kolombiyalı golcünün takımda kalmasını istemesi üzerine bu transfer çıkmaza girerken, yönetimin başka isimler üzerinde durduğu öğrenildi.

“1-2 KALİTELİ OYUNCUYU KADROMUZA KATMAMIZ GEREKİYOR”

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın eksiklerini iyi bildiklerini ifade ederek, bu eksikliklerin kısa sürede giderilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Tecrübeli teknik adam, transferde kaliteli birkaç ismin bir an önce takıma katılmasını beklediklerini kaydederek, “Eksiklerimizi görüyoruz. Bu eksiklikleri gidermek için çalışıyoruz. Bir taraftan alternatif oyuncu konusunda ve en azından takımda direkt oynayacağı 1-2 kaliteli oyuncu konusunda bir an evvel bu oyuncuları kadromuza katmamız gerekiyor. Çünkü sezon başladı, üçüncü haftaya geldik. Zamanda ilerliyor. Sonradan gelen oyuncuların maalesef fiziksel sıkıntılarını bu karşılaşmalarda maalesef hep beraber görüyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Semih (6 yıl önce)
    Gerçekten de başkanla ne alıp veremedikleri var anlayamadım.Adam ne yapsın hiç maddi destek yok.Forma sponsorumuz bile hala Battalbey Arif efendi vb.leri baba transfer isterler ama kaç kuruş destek verirler merak ediyorum.Yeter artık baskanla uğraşmayı bugünkü pozisyonumuzu üç sene önce hiçbirimiz hayal bile edemezsiniz.Baskan bu şartlarda en iyisini yapıyor Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Mehmet battalı alın becereblirseniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bu kaybedilen puanlar futbolcuların fiyatının düşmesinin beklenmesin den sağlanacak karla kapatılmaz. Lig sonunda 1 puan bile düşme hattında ne kadar önemli her yıl görüyoruz. İyi bir forvetimiz ve orta sahamız olsaydı bu hafta Antalya'dan 3 puan almistik. Yönetim hala bu kısır döngünün içinde geleceği göremiyor. Tecrübe kazanacağına iyice acemileşiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Baskan baba trasferler bunlarmi .... Ikincilige hazirlik gibi bir haldeyiz yani ... Olmaz böyle lütfen yani ?
    0
    0
    Yanıtla
  • 3-4 yıl önce 2 nci ligde sürünürken bir başkan gelip neredeyse ardı ardına şampiyon yapıp seni süper lige çıkarıyor... Yahu bu adama bu kadar yüklenmeyin ayıptır yapmayın etmeyin adam kulübü borçsuz buralara taşıdı neden bunları görmüyorsunuz... Şuan ligde 4 puanımız var takımımız tamam eksik ama bu kadar dalga geçmeyin yeter artık... 2001 de 7 nci haftada Rize karşısında galip gelmiştik Lütfennnn bu takıma destek olun birazzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum, habire eleştiri, eleştitenlerin gerçek malatyalı olduklarına inanmıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    ben hocanın yerinde olsam 15 günlük kamp programı için bolu abanta giderim bayram iznini de 3 gün yaparım yine. zaten kasımpaşa maçı istanbulda olacak. o arada da malatyadaki tesislerin yapımı bitmiş olur. otelde kaldıklarından özel çalışma yapamıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla