SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Beşiktaş Hazırlığı

0
Güncellendi - 2017-11-22 19:09:49
EYMS'de Beşiktaş Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 13.haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular kahvaltıda bir araya geldi.

  Ligde geride kalan iki haftada puan alamayan sarı kırmızılılar, ligin 13.haftasında Cumartesi günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

  Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında pozisyon yakalamalarına karşın gol bulamayan ve her iki karşılaşmayı da kaybeden Malatya ekibi, şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

  Sarı kırmızılılarda, darbeye bağlı olarak hafif sakatlıkları bulunan takım kaptanı Aytaç Kara, sağ bek İssam Chebake ve Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira takıma katılırken, sakatlığı geçen ancak fizik olarak hazır durumda bulunmayan sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

  Teknik direktör Erol Bulut ve ekibi, Beşiktaş maçına takımı hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlamak için yoğun bir mesai harcıyor. Ligde üst üste iki maçını kaybeden sarı kırmızılıların teknik patronu Bulut, sahalarında Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı kayıpsız geçerek, zorlu periyoda iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

  Beşiktaş maçının taktiksel hazırlığını Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde yoğun tempoda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular kahvaltıda bir araya geldi.

  Sportif direktör Ali Ravcı, teknik direktör Erol Bulut ve yardımcıları ile futbolcular, zorlu Beşiktaş maçı öncesi moral depoladı

  Takımın sportif direktörü Ali Ravcı, bu tür organizasyonların önemli olduğuna dikkat çekerek, sık sık teknik heyet ve futbolcuların bu tür organizasyonlarda bir araya geldiklerini söyledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dayı (6 yıl önce)
    Erol hoca senden ricamız spor yorumcularina bi kulak ver ve taraftari bi dinle derim besiktas macina bu kadroyla cikmani istiyoruz ben bugun bu takimda olsam bjk macina bu kadroyla cikardim Kalede farnolle Defans yalcin, mina, seth sincer, chebake Ortasaha azubuike, dia, dening, adem buyuk, aytac (murat) Forvet boutaib Sonra oyuncu degisikligine oyuna gore yeniyosan Pereira, diallo degisikligi ve defansa murat akca Eger yeniliyosan da Barazit, eren, batuhan degisikligi yapip maca asilman lazim bugun bunu malatya sokagina cik kime sorarsan saldirgan bir takim mucadeleci bir takim ister. Size guvenimiz sonsuz inaniyoruz ki bjk macindan puan ve puanlarla bizleri sevindireceksiniz bu hafta basindan beridir malatya konusuluyor tum esnaf sokak herkes malatyayla kalkıp malatyayla yatiyo bizi utandirmayin 5 hafta cok zor hafta
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    sayın editör... haberde takım kaptanı aytaç kara nın hafif sakatlığı var diye yazmışsınız. aytaç kara takım kaptanı mı.. takım kaptanı derken yalçın mı sakat acaba...
    0
    0
    Yanıtla