SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Boutaib Şoku..

0
Güncellendi - 2018-02-09 22:03:05
EYMS'de Boutaib Şoku..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da golcü futbolcu Khalid Boutaib, kasığındaki sakatlık nedeniyle Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldı.

  Ligin 20.haftasında deplasmanda Antalyaspor’a 3-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, ligin 21.haftasında Kasımpaşa karşılaşması öncesi büyük bir şok yaşandı. İstanbul ekibiyle oynanacak olan karşılaşmanın son hazırlığında kasığından sakatlanan forvet oyuncusu Khalid Boutaib maç kadrosundan çıkarıldı. Faslı golcünün Bursaspor maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibinin çalıştığı belirtildi.

  Takımın 9 golle en golcü ismi olan Khalid Boutaib’ten kötü haber geldi. Kasımpaşa maçı hazırlıkları esnasında kasığından sakatlanan ve ilk kontrollerine adalesinde küçük çapta yırtık tespit edilen Boutaib, Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarılırken, tedavisine başlandı.

  Talihsiz bir sakatlık yaşayan Khalid Boutaib’in ligin 22.haftasında deplasmanda oynanacak olan Bursaspor maçına yetiştirileceği ifade edildi.

  Boutaib, ligin ilk yarısında Osmanlıspor’a 2, Antalyaspor, Bursaspor, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği, Göztepe (penaltıdan), Galatasaray ve Kayserispor’a 1’er gol atmıştı.

  Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Osmanlıspor deplasmanında penaltı atışından yararlanamayan ve fırsatları değerlendiremeyen Boutaib, 19.haftada Malatya’da oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında takımına penaltı kazandırmış ve 3 puanın alınmasında büyük bir rol oynamıştı. Ligin 20.haftasında Antalyaspor deplasmanında da net bir gol fırsatından yararlanamayan Faslı golcü, gol krallığı yarışına 7.sırada yer alıyor.

  Evkur Yeni Malatyaspor’da 19 karşılaşmaya da ilk 11’de başlayan Khalid Boutaib, bin 674 dakika sahada kalırken, 9 gol atıp, 3 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    kadtoda eren tozlu dıye bagıran taraftar al sana eren tozlu sezon sonuna kadar as kadroda sakatlık ve cezalı oyuncu olmasın bu yedekleri ile işimiz cok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Sayın morınho aydınbaba boutaib haftalardır taraftara saç baş yoldurmuyormu? koca süperlig takımı Boutaib in keyfine göre şekillenemez.Kötü futbolcuda değil ama bu saatten sonra takıma faydalı olabileceğini düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Maçtayım şu an butayip yeri çok aranıyor 1 tane hava topu alamadık. Siz taraftar olamazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamill (6 yıl önce)
    Siz öyle diyin takimin pozisu yok seni arıyoruz talip
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Belki o toplar başkasının önüne düşer gol olur en azından.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (6 yıl önce)
    Çok yerinde bir karar oynamasa daha karlıyızz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (6 yıl önce)
    Isabet olmus hayirlisi olmus Bak böyle Belki daha Iyi Olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mezrali (6 yıl önce)
    Güzel haber?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Hayırlı bir sakatlık bence.İnşallah en kısa zamanda iyileşir ama bir kaç hafta dinlendirilmesi iyi olur.Hem yeni transferimiz olievera yı da görmüş oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerneklı ali sen maçtan topcudan anladıgın yok butaip gibi bir adam bu maçta olsaydı bu maçı alırdık
    0
    0
    Yanıtla