SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Dening İle Sözleşme İmzalandı

0
Güncellendi - 2017-07-15 21:57:14
EYMS'de Dening İle Sözleşme İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da Arjantinli forvet Emanuel Dening ile bir yıllığına resmi sözleşme imzalandı.

Süper Lig'in yeni takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor, Arjantin 1. Futbol Ligi takımlarından San Martin'de forma giyen santrfor Emanuel Dening'i 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın hazırladığı rapor doğrultusunda Arjantinli forvet Emanuel Dening ile 25 Haziran’da ön sözleşme imzalanmıştı. Dening’in Türkiye’ye gelmesi ile birlikte tecrübeli futbolcu ile 1 yıllığına resmi sözleşme imzalandı.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın hazırladığı rapor doğrultusunda nokta transferler yaptıklarını belirterek ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi. 1,76 metre boyunda olan 29 yaşındaki Arjantinli santrafor son olarak Club Atletico San Martin takımında forma giydi. Club Atlético San Martn forması ile çıktığı 34 karşılaşmada 10 gol kaydeden Emanuel Dening’in 2’de asisti bulunuyor. Dening, bu sezon 18 karşılaşmada 5 gol kaydetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    ne cok teknik direktörümüz ve yöneticimiz varmış stadta mac izlemeye gitmezler ,giderlersede çekirdek cıtladırlar,ama iyi bir teknik hocalardır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Arjantin Ligi deniyor ama hangi ligi belli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Hep olumsuz eleştiri Allah yönetime yardım etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • olumlu bir durumda kimse eleştirmez eleştirmesidir gerekmez olumsuz bir durum olursa eleştiri yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Yakında Ertuğrul hoca bırakıp giderse hiç şaşırmam
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (6 yıl önce)
    Yönetimimize güveniyor,tam destek veriyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Bu yabanci sevdasi nedir anlamadim. Sivas Muhammed Demir'i aldi. Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu büyük ihtimal Beşiktaş'tan ayrilacak degerlendirilebilecek birçok yerli topçu var. Bu kadar yabancıya para verip milyonlarca lira borçla ayni sezon 1. Lige düşersek bir Malatyaspor faciası daha yaşarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Ses getirecek futbolcu yok biz bu sene. Nasıl liğde kalırız o da meçhul,yönetim acil en az beş. futbolcu almalı şimdiye kadar yapılan transferler amutu gibi futbolcular .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yönetimimize güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Malatya spor taraftarıyla adil gevrek ve yönetimi dalga geçiyor bu adamı bir ay da Türkiye ye getirdiler yazık gerçekten orta saha yok ön libero yok stop desen 36 yaşındaki Yalçın Ayhan alınmış sadece sanırım MBA. Sadık kalede Ertaş ile süper lig de kalacakları nın sanıyor lar alınan kaleci alt ligde bile oynayamaz top tutamıyor yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Bir ay önce alınan oyuncular tekrar tekrar gündeme getirilip yeni alınmış gibi gündem yaratılıyor. Tüm takımlar transferi bitirmek üzere sayın baskan aldığımız 4 sıradan oyuncu ile süper ligde kalacağımıza gerçekten inanıyormusunuz taraftarlar olarak çok merak ediyoruz burası süper lig tff1.ligde şansımızla ve Allahın yardımı ile çıktık diye şaşırmayalım diğer takımların kadrolarına bakıp artık her bölgeye gerekli takviyeleri yapın yoksa hem seyirci bulamaz hem de geldiğimiz yere geri döneriz şimdiye kadar yaptığınız başarılara güvenerek bundan sonra daha iyisini yapmanızı bekliyor başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Malatyaspor bizim değerimiz,güçlü bi yönetim şart bu çağrıyı malatya kamuoyu yapmalı,malatyayı yönetenler yapmalı,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    Bir malatya sevdalısı olarak diyorumki güçlü bir yönetim kurulsun,m.ali aydnlar,sabri özel,ahmet çalık,gibi malatyalılar devreye girsin.adil başkanın samimiyetine diyecek lafım yok,malatya kamuoyu bu sözüm size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hep yaşlı futbolcular aldık bide daha türk oyuncu almadık bu ligde isimiz zor yalnız bi konuya deyineyim bursa sanayi odası başkanı 20 bin kombine aldı bizim sanayi oda başkanımız malatyaya ne verdi onu merak ediyorum her fabrika sahibine en az 100 tane aracılık yapar verirse bu takımda boş türbinlere oynamaz takımda saha kalkar lütfen basında bu konuya duyarlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Sözleşmesi neden bir yıllık anlamış değilim. Ya tutarsa diye mi alındı. Süper ligde 1 yıllık sözleşme çok akılcı değil. Haydi hayırlısı adam iyi çıkarsa gider körü de adamsa yine gider. Sivasspor'u takip edin ne adamlar aldılar. İşimiz zor
    0
    0
    Yanıtla