SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Dia Sakatlandı

0
Güncellendi - 2017-12-07 06:21:43
EYMS'de Dia Sakatlandı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor  antrenmanında Issiar Dia şoku yaşandı. Sakatlanarak çalışmayı tamamlayamayan Fransız oyuncunun Göztepe maçında oynayamayacağı belirtildi.

Süper Lig’in 15. haftasında Göztepe ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılıların antrenmanında Issiar Dia şoku yaşandı. Çalışmada girdiği bir ikili mücadelede acılar içerisinde yerde kalan Dia, antrenmanı tamamlayamayarak tesislere götürüldü. Burada yapılan ilk kontrolde golcü oyununun sağ üst adalesinde yırtık tespit edildi. Göztepe maçında kadroya alınmayacağı belirtilen Fransız oyuncunun tedavisi için İstanbul’a gönderileceği ifade edildi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Erol Bulut yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Adem Büyük’ten sevindirici haber geldi. Malatya’ya dün gelen başarılı oyuncunun Göztepe maçına yetişeceği belirtildi. Bir diğer sakat Batuhan Altıntaş’ın ise düz koşulara başlayacağı bildirildi.

İstasyon kulvarlarında koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda çift kale maçla sona erdi.

Teknik Direktör Erol Bulut’un yapılan çift kale maçta bu hafta sarı kart cezalısı oldukları için takımdan ayrı kalacak olan Murat Yıldırım ve Aytaç Kara’nın yerine orta sahada Sadio Diallo ile Rahman Buğra Çağıran’a şans verdiği görüldü.

E.Yeni Malatyaspor Cuma günü yapacağı antrenmanla cumartesi günü saat 14.00’te oynayacağı Göztepe müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız