SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Futbolcular Salı Günü Toplanıyor

0
Güncellendi - 2018-09-02 21:48:34
EYMS'de Futbolcular Salı Günü Toplanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, 4 Eylül Salı günü toplanarak, ligin beşinci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Ligin dördüncü haftasında sahasında Atiker Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular milli takım maç arası nedeniyle 3 gün izin verildi. Pazartesi günü sona erecek iznin ardından takım Salı günü Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde toplanarak Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına start verecek.

Atiker Konyaspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyet sonrası oynanan futboldan memnun olmayan teknik direktör Erol Bulut’un futbolcularını uyarması bekleniyor.

Karşılaşma sonrası, “Atiker Konyaspor karşılaşmasında futbol adına bir şey oynamadık. Milli maç arası olduğunda maalesef biz hep böyle yenilgiler alıyoruz. Geçen sezon Antalya ve Trabzon’da da oldu. Nedense bizim futbolcularımız daha çok maçtan sonraki günü düşünüyorlar. İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Kendimizi toparlayacağız. Yaptığımız hataları analiz edeceğiz. Beşiktaş maçına iyi hazırlanacağız” açıklamasında bulunan Bulut’un aynı hataların Beşiktaş maçında tekrarlanmaması için arayı en iyi şekilde değerlendireceği ifade ediliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Son üç maçta bir golümüz var.girdiğimiz gol pozisyonlarıda sayılıdır.Sadece defansla bu takım bir yerlere gelemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    atış serbest dün övdünüz bugün yerdiniz yarın ne yapacaksınız? birileri kazanacak birileri kaybedecek spor bu ha illaki üst seviye performans isteniyorsa maçlar 7-8 bin kişiye değil 25bin kişiye oynanmalı biletler 10-20 yerine 80-100 tl olmalı ki alabilesin iyi topçuyu ve şampiyonlukları...
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    teknik direktörün bahanesine bakın hep milli maçlar nedeniyle yenilgi alıyoruz böyle bahane olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Malatya spor 2 günde sabun gibi eridi orta sıralara indi. Bu gidiş iyiyi göstermiyor transfer yapılacak mı.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    bu takım herkesi yener o yüzden rahat olun. beşiktaştan 3 puanı alır döneriz. beşiktaş bu sene iyi değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimseyi yenemez bu takım..çok kısır..az pozisyona giriyor..bu şekilde zor tutunur lige
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    lige cıktığımız sene kodro kalitesi yüzünde defansla 1 puan garanti olurda şans eseri bir gol atarsak macı kazandık gitti idi ama bu sene artık kadro kalitesini biraz olsun artırmış bir malatyasorun cağdaş futbol toplu defan toplu hucum ,hızlı kontra atak yapabilen bir takım olması lazımdı deplasman önemli olmasada evinde baskılı oynuyan bir takım olması gerekir deplasmanda her macı kaybetse bile evindeki3 buyukler hariç butun maclara yakınını kazansa yeterde artar.yenilmek bizi üzmedi ama oyun olarak cok köyüydük bu arada hakem bizim sert oyunumuzu engelleyerek karşı takıma baskı kurmamızı engelledi taki gole kadar. sonra normale dödü .
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Yani 7 puan yaptılar demekki konya maçını salladılar.hemen üç günlük tatili düşünmüşler.Vay be ne düşünceli futbolcularımz varmış. Hadi bakalım acaba bir daha üç puanı görebileceklermi? öyle zor bir sezon olacakki bir puan dahi altın değerinde olacak.Neler kaçırdıklarını ileriki haftalarda anlayacaklar ama inşallah iş işten geçmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Oh ne guzell 90 dk sahada gezin 3 gün tatil disiplin 0
    0
    0
    Yanıtla