SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Gençlerbirliği İçin Yoğun Tempo

0
Güncellendi - 2018-03-24 16:31:09
EYMS'de Gençlerbirliği İçin Yoğun Tempo
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da hazırlıklar yoğun tempoda sürüyor.

  Ligde geride kalan 26 haftalık bölümde 34 puan toplayan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyetleri, Gençlerbirliği maçında alacağı galibiyetle telafi etmenin hesaplarını yapıyor.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana Fas Milli Takımı'nda bulunan Khalid Boutaib, Gine Milli Takımı'nda bulunan Sadio Diallo ve Ümit Milli Takımda bulunan Berk Yıldız katılmadı.

  Gribal enfeksiyon geçiren forvet oyuncusu Eren Tozlu ile omzundaki sakatlık nedeniyle iğne olan kaleci Fabien Ceddy Farnolle takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü.

  Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra kuvvet çalışması yaptı.

  Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftalık bölümde 9 galibiyet, 7 beraberlik, 10'da mağlubiyet alarak, 34 puan toplayan ve 10.sırada yer alan sarı kırmızılılar, son iki haftayı puansız tamamlamıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Necati (5 yıl önce)
    Bu maçı inşallah taraftar olarak son dakikaya kadar destek verip alacağız. MalatyAŞK!!
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Maç cumartesi 13.30 erken ve ters bir vakit ancak evimizdeki her maç değerli bugün bu maça gidip takimin yanında olmazsak yarın 1. Lig çıkmazında yitip gideriz.Gilberto bu maçta şeytanın bacağını kiracak müjdesi benden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Gencler birligi zor takim ama fener veya trabzon gibi Zor olamaz onlar icinde final maci o nedenle hata Yapma luxumuz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)
    Final maci.. yenemezsek cok kotu gunler bizi bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla