SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Eskişehir'e Kaan Kanak Kıyağı

0
Güncellendi - 2017-07-20 18:35:59
EYMS'den Eskişehir'e Kaan Kanak Kıyağı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığını açıkladığı sol bek oyuncusu Kaan Kanak’ın eski kulübü Eskişehirspor’a geri döndüğü iddia edildi.

Sarı siyahlı kulüp, 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuş, kulüp başkanı Adil Gevrek, oyuncuyla çektirdiği fotoğrafı sosyal sitesinde paylaşmıştı.  Kulüpten yapılan açıklamada, “Eskişehirspor’dan sol bek mevkiinde oynayan 1990 doğumlu Kaan Kanak ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır” ifadelerine yer verilmişti.

Eskişehirspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Daha önce Elazığspor Kulübü, oyuncumuz Chikeluba Ofoedu ile görüşme yapmasına rağmen, kulübümüzün almış olduğu transfer cezası nedeni ile bu görüşmeleri sonlandırması ve kulübümüze desteğinden dolayı başta Başkanı Sayın Sedat Karataş olamak üzere, yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Beraberinde, Evkur Yeni Malatyaspor’da Elazığspor Kulübü ile aynı duruşu göstererek. Kaan Kanak ile sözleşme imzalamasına rağmen, sözleşmesini fesih edip kulübümüze dönmeyi kabul eden Kaan Kanak’a ve buna imkân sağlayan başta Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Sayın Adil Gevrek’e, Teknik Direktörleri Ertuğrul Sağlam’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu bağlamda Mehmet Murat Uçar transferini gerçekleştirmesine ve imza attırmasına rağmen Altınordu A.Ş. Kulübü Başkanı Sayın Seyit Mehmet Özkan'a Mehmet Murat Uçar ile sözleşmelerini fesih edip, Kulübümüze geri dönmesine olanak sağladığından dolayı teşekkür ederiz” açıklaması yapıldı.

Kaan Kanak’ın yeniden Eskişehirspor’a döndüğü açıklanırken, Evkur Yeni Malatyaspor kulübünden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Büyüksün malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yerli isimlerde sıkıntı var. Yabancı almak kolay ama yerli iyi isim bulmak zor. Eskişehir ile uğraşmayalım. Bizimle uğraşanlar gibi olmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Süper lige yakışır bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Helal olsun başkana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Haberin başlığı tam bir sokak jargonu. Malatya'dan çok güzel bir fair play örneği ama attığınız başlığa bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahi (6 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor.Tebrikler Adil Başkan.Kendine yakışanı yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (6 yıl önce)
    Semih efendinin Murat akçaya yaptığı hareket e en güzel cevap bu olsa gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Güzel bur davranış Malatya adına yakışan yapılmış....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Kendine yakışanı yapmış Malatya spor tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan44 (6 yıl önce)
    Kaan kanak kulübü Eskişehirspor ile yeniden anlaştı bence çok da iyi oldu süper ligi kaldiramazdi
    0
    0
    Yanıtla