SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Karabük Maçı Hazırlıkları Başladı

0
Güncellendi - 2018-02-20 17:10:02
EYMS'de Karabük Maçı Hazırlıkları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 23.haftasında Pazar günü 13.30’de Yeni Malatya Stadyumu’nda Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, bir günlük iznin ardından bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa’nın 3 puan aldığı 22.haftada Bursaspor deplasmanından hanesine 1 puan yazdırarak döndü. İkinci yarıda geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 6 puan toplarken, puanını 28’e çıkarttı. Kasımpaşa’nın aldığı 3 puan sonrası sarı kırmızılılar, ligin 23.haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor deplasmanından kritik bir puan alan sarı kırmızılılar, Karademir Karabükspor maçı hazırlıklarına Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde başladı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle İstanbul’da tedavi gören orta saha oyuncusu İssiar Dia katılmazken, orta saha oyuncusu Azubuike ile defans oyuncusu Doria salona çalıştı.

Bursaspor maçında ilk 11’de forma giyen kaleci Ertaç Özbir ile birlikte Sadık Çiftpınar, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, Michael Pereira, Rahman Buğra Çağıran, Aytaç Kara ve Adem Büyük takımdan ayrı yenileme çalışması yaptı.

İlk 11’de forma giymeyen ve karşılaşmada yedek soyunan futbolcular ise  istasyon çalışması yaptıktan sonra 3 gruba ayrılarak pas çalışması gerçekleştirdi.

Futbolcular, antrenmana gelen 3 yaşındaki Selim Yuşa ile uzun süre ilgilendi. Antrenmanın sevimli ziyaretçisiyle yakından ilgilenen futbolcular, küçük hayranlarıyla topta oynadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • gazi (6 yıl önce)
    takimda ayagina top yakisan bir nacer barzite var onuda hoca oynatmiyor nacer bu takimi tek basina sirtlayaak bir futbolcu ama kazanma yoluna hic gidilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Dia istanbula gittiyse malatyaya gelmez artık sakatlık filan hikaye ayağı kırılan futbolcu bu diadan daha erken dönüyor ne olduda 3 aydır sakat bu adam sözleşmesini oynamadığı süreler karşılığında feshedin gitsin en azından böyle bir oyuncu var demeyelim ve hocam ne yapın yapın karabüğü yenelim alttaki takımlar yaklastı ve bizim fikstürümüz cok zor 31 puan olur biraz nefes alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam Benim (6 yıl önce)
    Artık, Nacer Barazite yi görelim Erol hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • halil g. (6 yıl önce)
    issiar dia, ne büyük hayal kırıklığı oldun sen !! Aldığın para helal mi acaba ;
    0
    0
    Yanıtla