SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Kasımpaşa Mesaisi Başladı

0
Güncellendi - 2017-09-05 14:34:21
EYMS'de Kasımpaşa Mesaisi Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürüyor.

Bayramda 3 gün izin yapan sarı-siyahlılar, dün itibariyle yeniden toplanarak top başı yaptı. İnönü Stadı’nda futbolcularına hafif bir yenileme çalışması yaptıran Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, çalışmayı kısa tuttu. İdman öncesi saha ortasında bir toplantı yapan deneyimli teknik adam, futbolcularına gevşememe uyarısında bulundu.

Süper Lig’in güçlü takımlardan oluşan zor bir lig olduğunu anlatan Sağlam, pazartesi günü oynayacakları Kasımpaşa müsabakasını kazanacak güçte olduklarını, bunu başarmanın yolunun da çok çalışmaktan geçtiğini söyledi.

Sağlam’ın transfer rahatsızlığı

Bu arada antrenmandaki durgun hali dikkatlerden kaçmayan Sağlam’ın transfer döneminde son günlere girilirken henüz istediği oyuncuların yönetim tarafından alınmaması nedeniyle rahatsız olduğu öğrenildi.

Transferde sunduğu listeden oyuncu alınmayan Sağlam’ın 8 Eylül’de sona erecek transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala henüz herhangi bir gelişme yaşanmaması nedeniyle moralinin bozuk olduğu ifade ediliyor.

iha

[caption id="attachment_217508" align="alignnone" width="650"] EVKUR YENİ MALATYASPOR, SÜPER LİG'İN 4. HAFTASINDA OYNAYACAĞI KASIMPAŞA MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRÜYOR. (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu kalitede hocayı kaçırırsak bir daha toplanmak zor olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Allah Ertuğrul hocaya peygamber sabrı vermiş. Tesis yok stad yok vizyonlu transfer ekibi yok böyle bir ortamda inşallah hoca ilk yarıyı görür
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    kardeşim iyi hoş alıyosunuzda bu adama bir sorun yav alalımmı diye alacaksanda o koltuğu sen oturacaksın o zaman pırlanta gibi adam gibi adam ertuğrul hocayı harcamayın malatyamız için gelecek için genç futbolcular için bulabileceğimiz pek nadir hocalardan yazık be kardeşim bir tane topcuyu malatyaya getiremeyip menejarlerin kurduğu bir takımla bizi avutmayın inşallah iyi olur oyun konusunda rahatsız değiliz ama bir forvet şart baba değil dede bir forvet şart başkannnn
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    sayın hocam.. burası malatya... bütün işler kurbağa yürüşü gibi ağır işler malesef! futbolda da böle.. buda malatyanın kaderi olsa gerek.. yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Ertuğrul hocanın karakterinde kaçmak yok ama. Böyle giderse bir ilki gerçekleştirip en fazla 4 hafta daha dayanır gibi. İnşallah yanılıyorumdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Aradan sonra galibiyet ile başlamak güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    Birisi çilek der,birisi baba transfer der.Sonumuz iyi olur inşallah.Her zaman söyledim; hocanın istediği adamları alın diye.Bu adam kaçar diyorum.Tesislere hız verin,otelde konaklamak zor olur futbolcu için.
    0
    0
    Yanıtla