SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Kimler Kalacak?

0
Güncellendi - 2017-05-21 19:40:37
EYMS'de Kimler Kalacak?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligde kalıcı olmak için kolları sıvadı.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in talimatıyla bir rapor hazırlayan kulüp sportif direktörü Ali Ravcı’nın gidecek ve kalacak futbolcuları belirlediği ifade ediliyor.

Sarı-siyahlı kulübün sözleşmesi biten oyuncuların büyük kısmı ile yeniden anlaşma yapmayacağı, sözleşmesi devam eden bazı isimlerle de yolları ayıracağı belirtiliyor.

Alınan bilgiye göre Ravcı’nın raporunda önümüzdeki sezon devam edilmesi düşünülen oyuncular arasında Nijeryalı Godson Azubuike, Fransız orta saha Pereira, defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, orta saha oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, kaleci Ertaç Özbir ve orta saha İrfan Başaran’ın isminin bulunduğu ifade ediliyor.

2 siyahi oyuncuyla ön anlaşma

Önümüzdeki sezon kadrosunu önemli ölçüde yenilemeyi planlayan sarı-siyahlı kulübün, yabancı oyuncu transferinin startını ise sezon devam ederken verdiği belirtiliyor. Başkan Gevrek’in belirlenen iki siyahi oyuncu ile daha önce İstanbul’da ön anlaşma yaptığı öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • necmettin (6 yıl önce)
    Gelecek yılın kadrosunda bu takımdan olabilecek futbolcular Rahman Buğra mutlaka olmalı,Murat Akça kalabilir Azubuke ve kaleci Ertaç yedek olarak bulundurulabilir.Diğerleri asla kalmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ergun (6 yıl önce)
    Arkadsslar bu lig super lig tff 1 lig degil fazla kosmsya gerek yok daha cok teknige daysli bir lig esas burda irfan is yapar azubuke kalmaz cunku yeri avrupa sedat kalsa iyi olur iyi topcu eren da kalmali sadik mi yoksa muratmi derseniz tabiki sadik murat hamleli degil perere kslmal diyabankta kalmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Caner ve Murat'da takımda kalabilir. Ama Pereira'da ciddi düşüş var. Süper ligde oynayabilme imkanı yüzünden denizliden kappel, rizeden kweuke, antepten orkan, adana demirden pote, göztepeden segbefia, halil akbunar gibi takımlarında göze batan iyi adamlar çok düşük bedellerle alınabilir!
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    katılıyorum irfan da kondisyon yok. süper ligi kaldıramaz. murat akça sadık azubuke periera ertaç kalmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Irfan ve sadık ın yerine murat Akça kalmalı, İrfan süper ligi ne fizik nede teknik olarak kaldıramaz, sonuçta sadık da kesici bir stoper değil çoğu hareketi kartlık ve hareketli forvet çabuk kurtulabiliyor, Murat iyi bir defans sağlam adamlarla daha sağlam oynayabilir Göztepe maçında jahovice, Adana demir maçında da pote ye adım attirmadi bunlar ligin en iyi forvetleri ydi azubuke ve Murat dışında gerisi gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    Diliba ve Murat akçada kalabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    takıma genç yetenekleri al başkan. parayı para gelmeyince oynamayan oyunculara verme.
    0
    0
    Yanıtla