SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'EYMS'de Kriz, Futbolcular Antrenmana Çıkmadı!'

0
Güncellendi - 2018-04-22 05:18:38
'EYMS'de Kriz, Futbolcular Antrenmana Çıkmadı!'
A- A+ PAYLAŞ

Pazar akşamı Beşiktaş ile İstanbul'da karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da kriz patlak verdi. Futbolcuların, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle antrenmana çıkmadıkları belirtilirken, Basın Sözcüsü Erdal Gündüz bu konudaki haberlere karşın, takımın salonda antrenman yaptığı iddiasında bulundu, ancak bu doğrulanamadı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek ise, konuyla ilgili kendisini telefonla arayan Gazeteci Ferdi Durdu'ya, daha sonra arayacağını bildirmesine rağmen dönmedi.

YAYINCI KURULUŞ DAHİL..

Evkur Yeni Malatyaspor'daki kriz iddiası , "Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Pazar günü İstanbul'da Beşiktaş'a konuk olacak Evkur Yeni Malatyaspor'da kriz yaşanıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'da futbolcular, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle akşam antrenmanına çıkmadı." haberiyle Süper Lig maçlarının naklen yayın hakkının sahibi beinsports'un internet sitesi dahil olmak üzere,  spor ve yaygın basının internet sitelerinde yeraldı.

Bu haberler üzerine kendilerine ulaşılmaya çalışılan bazı yöneticiler telefonlara yanıt vermezken, Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, haberlerin doğru olmadığını öne sürdü ve takımın salonda çalıştığı iddiasında bulundu.

BU DA FOTOMAÇ'IN HABERİ..

Spor gazetesi Fotomaç'ta yayınlanan haberde de, kulüp başkanı Adil Gevrek ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz'ün olayı yalanlayan iddialarına yer verildi.

Fotomaç'ın haberi şöyle:

"SÜPER Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, futbolcuların Beşiktaş maçı öncesi alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmadığı iddialarını yalanladı

Spor Toto Süper Lig'in 30. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. 22 Nisan Pazar günü oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Beşiktaş'ın rakibi Yeni Malatyaspor da bugün flaş bir gelişme yaşandı. Yeni Malatyasporlu futbolcular, alacakları ödenmediği için Beşiktaş maçı öncesi antrenmana çıkmadığı iddia edilmişti.

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, futbolcuların Beşiktaş maçı öncesi alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmadığı iddialarını yalanladı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, ligin 30'uncu haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçı öncesi futbolcuların antrenmana çıkmadıkları iddialarını yalanlayarak, futbolcuların fitness salonunda çalıştığını söyledi.

Sarı- kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Erdal Gündüz ise takımda 3-4 futbolcunun ödemesinin yapılmadığını ifade ederek, "Takım şuanda fitness salonunda çalışıyor. Oynamayan futbolcular vardı. Dia falan, onlarla konuşmuşlar. İdmanını yapıyor. Yayıncı kuruluş yanlış yazmış ama hiçbir bilgi almadan yazmış. Kulüple hiçbir alakası yok. Takım idmana çıktı. Hoca idmanını yaptırıyor. Pazar günü maç var" diye konuştu."

GEVREK "ARAYACAĞIM" DEDİ DÖNMEDİ..

Bu arada, Yeni Malatya Gazetesi Muhabiri Ferdi Durdu, konuyla ilgili bilgi almak üzere 20 Nisan Cuma akşamı saat 20.42'de EYMS Başkanı Adil Gevrek'i telefonla aradı.

Gevrek, Durdu'ya o anda maçta olduğunu, daha sonra arayacağını bildirmesine karşın, saat 24.00'e kadar dönüş yapmadı.

EYMS'nin, Beşiktaş deplasmanı için Cumartesi günü 18.30'da uçakla İstanbul'a gideceği daha önce açıklanmıştı.

DAHA ÖNCE DE..

Evkur Yeni Malatyaspor'da benzer kriz, takım 1. ligde iken geçen sezon da yaşanmış, Malatya İnönü Stadı'nda 1-0 galip gelinen Göztepe maçı sonrası saha kenarında bazı futbolcuların kulüp başkanı Adil Gevrek'le olan diyalogları ve tartışma görüntüleri malatyahaber.com muhabiri tarafından saptanmış, ancak daha sonra kulüp başkanı ve tartıştığı futbolcular  parasal kriz iddialarını yalanlamışlar, 'maçın sevincini soyunma odasında birlikte yaşamak isteğini (!)' konuştuklarını, bu durumun yanlış yansıtıldığını öne sürmüşlerdi. Ancak, bu görüntüntülerin yaşandığı maçtan birkaç gün sonra Bandırmaspor'la deplasmanda oynanan maçta EYMS 5-0 mağlup olmuştu. EYMS'yi bu maçta dağıtan Bandırmaspor ise sezon sonunda 1. ligden 2. lige düşmüştü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Öz Malatyalı (5 yıl önce)
    Herkesin emeğinin karşılığını almasından yanayım ama böyle taraftar olmaz herşeye muhalefet bu tipler iki takım tutan tipler biz sadece malatyaspor aşıyız gerisi rakip sadece bu sezon için takımda yönetimde başarılı sadece Malatyasporumuzu sevenlere selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    ederesyonda şampiyonluktta 50 milyon.yayıncı kuruluştta her üç puana 2 milyon 200 bin beraberliğe 1. bir miyon 100 bin. 38. puan topladığına göre en az 40 milyonda ordan. evkurdan isim sponsuru. formanın arkasına ayrı reklam önüne ayrı reklam. belediyeden gelen yardım. saha içi let reklam panolarına ayrı reklam. spor toto ve lotodan gelen paralar bunlara bakılırsa en az 120. 130 milyon para olması lazım.. ne yapttınız bu paraları. bld.başkanı ahmet çakır. lütfen adil gevrektten hesap sorun. borcumuzun olmadığı gibi kasadan da paraların olması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    M.Ali Aydınlara gel diyelim yoksa bu kervan yürümez
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    Adil gevrek hemen istifa et. Takımı Mehmet Ali Aydınlara teslim et .
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (5 yıl önce)
    Ey Malatyalı hemşerilerim gaza gelmeyelim.Kritik haftalara girildiği,belki 1 galibiyetin bize yeterli olacağı bu dönemde,bu tür kasıtlı yalan haberlerle kulüp ve taraftar karşı karşıya getiriliyor.İnanmayın.Velevki ödeme yapmadığı,1 veya 2 maç oynamış,futbolcuya ,düzenli para ödenmemişse bunun neresi anormal. Galatasaray ve Trabzonun borçlarından haberiniz varmı?Unutmayın.Hep eleştirdiğiniz Başkan gevrek,lig başlamadaydı beğenilmiyordu,Takım şu anda 10.sırada Hale’n eleştiriliyor.Etrafınızda dolaşan leş kargalarına fırsat vermeyin.Gaza gelmeyin.Süper lige çıkmak çok zor,düşmek çok kolay.Ha düşeninde dostu olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    derebeyleri çıt yok hani takımın sahibi taraftarlardı..korkmayın hesap sorun en fazla yönetim bilet yüklemez hepsi bu değilmi..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    Futbolcuların çoğu bonservis ücreti ödenmeden alındı TFF nin ödediği 50 milyon nerede? diye sorarlar adama
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    Malatyaspor aslına döndü,tam bir dejavu.Tff den alınan paralarda çar çur edildi,o değilde kulup kapanınca adı ne olur yeniyi kullandık,eski Malatyaspor veya süper Malatyaspor oluruz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (5 yıl önce)
    Zamansız bir kaos umarım atlatilir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali (5 yıl önce)
    Gençlerbirliği maçının tiribün geliri Mehmetçik vakfına bağışlanınca bende kulübün parası çok diye düşünmüştüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Bence bu kriz yeni değil ama topçu kardeşlerimiz önemli bir maç öncesini seçip tüm spor kamuoyunun dikkatlerini çekmek için böyle bir protestoyu gerçekleştirmiş. Her iki tarafıda tebrik ediyorum. Hem yönetimi hem de topçuları. Bizlere böyle birşey yaşattıkları için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (5 yıl önce)
    Şu yönetimi beğenmeyenlere anlamıyorum Bir türlü. sanki bütün başkanlar sıraya girmiş de bizim yönetim bırakmıyor muş gibi .3 ligden getiren bu yönetim 3 lige düşürene kadar.kimse birşey diyemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin babanizin yeri demi kendi cebinizden hsrcayarak buraya getirdiniz geçen yıl kazanılan federasyon gelirleri bu yilki gelen gelirler ne olduğu belli değil kimse hesap vermiyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (5 yıl önce)
    Bu futbolcular elimizde kaldi bu nasil bir tranfer anlayişi busene bana sorarsan en buyuk suprizi malatyaspor ligde kalmayla yapacak galiba şampiyon kim olursa olsun şaşirmam ama bu futboldan anlamayan yönetim teknik ekiple bu bir mucize... Bu arada erol bulutun yapmis oldugu doria ve giba tranferlseride fiyasko !karabugun futbolculara para vermedigi borc batagina düşuren yöneticiler ve menejerler nasil düsurdugu gun gibi acik aman dikkat şeffa bir bücce kamu oyuna aciklanmali kime neye nekadar verildi diye.Bu arada bu sene düsmemek gelecek senede düşmeyeceksin anlamina gelmez uzun vadeli planlar yapilmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Umarım bu kaos biter inşallah bu iş bilmez yönetim de bir an önce istifa eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Yılmaz (5 yıl önce)
    Ya benim anladığım paralar noldu. Federasyon , maç yayın ihalesi o kadar para noldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalan oldu ne olacak en yüksek ücreti alan 6 oyuncundan sıfır katkı alındı dening barazet fornolle dia diallo çöpe giden milyon euro lar 1 euro 5 tl den yüksek bu beş oyuncunun toplam gideri 5 milyon euro
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Bu yönetim parayı ne yaptı hesap soran yok ayıp her zaman Malatya bu konularla gündeme geliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Önemli bir maç arefesin de vede 2 gün önce bir önceki ligden teknik direktörün paramı vermediler diye Tff ye şikayet etti haberleriyle ligde haber olup rezil ettiniz.Birde basın sözcünüz takım salonda çalıştı diyor.Lütfen bunu malatyalilara yapmayın.Artik size kimse inanmıyor ve güvenmiyor.Bu basın sözcüsünüde alin görevden.Inanin ki süper lige çiktik ama hep elimuz yüreğimizde yaa.Artik yeter ehil kişilere bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bay b (5 yıl önce)
    Şahsen ben olsam maça dahi çıkmam emeğe saygısızlık eden varsa emek verilecek yer değildir ora gerek yok parada sizin olsun pul da der restimi çeker çayımı demler otururum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    CİNGÖZ RECAİ başkanımızı 1.ligden beri biliyoruz cebinden para çıkmasın diye super ligi bile tehlikeye atmıştı Bandırma maçından sonraki olayları dün gibi hatirlamaktayim süper lige hoşgeldin parası 50 milyon sponsoruydu yayın geliriydi maç başı galibiyetler reklam gelirleri stad geliri nerde bu paralar seni gidi RECAİ senii
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    çıbanın başları ezilsin, bitirilsin. onların yerine forma şansı bulamayan u 21'deki gençler oynatılsın . o çıban başlarından daha yürekli oynayacaklardır. zaten 1 galibiyet yeter bize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramoni (5 yıl önce)
    Başkan beceremiyosan bırak.Bırak M.Ali Aydınlara teslim et kulübü. En kısa zamanda kongre ye gidin.Takımı ayağa düşürmeye hakkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (5 yıl önce)
    Les kargaları yine türemiş nerden nasıl vuracaklarını bilmiyorlar. Bırakın takımın kaybetmesini kazanınca bile oyunculara ve teknik ekibe itiraz eden bir kitle var. Bazen bazılarına anlam veremiyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (5 yıl önce)
    Leş kargaları türemiş yine, doğru yanlış her haberde zevkten dört köşe oluyorlar. Allah bu takımı bunlar gibilerin şerrinden korusun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen önce ismini yazmayı öğren
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (5 yıl önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    Laf ola beri gele Laf ola beri gele, o ismim değil rumuzum....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Yönetim yalakaları herşey ortada takımdaki formsuzluğun nedeni belli oldu barazet e 1milyon euro dia ya 900bin euro fornolle ye 600 bin euro dening e transfer ücreti ile birbuçuk milyon euro diallo ya 800bin euro verirsen tabi ödeyemez sin saydığım oyuncuların takıma katkısı sıfırr
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Ağzı olan konuşuyor. Felaket tellalcıları iş başında. Takım kazanınca bile memnun olmuyorsunuz . Başkan sizin memnun olmanız için ne yapsın. Amuda mı kalksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Hepsini kadro dışı bırakın !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Öz malatyasporlu (5 yıl önce)
    Ben başkanın yerinde olsam azubuke sadık ertac mina chabek hariç hepsine yol veririm para marada vermem zaten maliyetlerinin üstünde geldiler Malatya hali saha topcularini profesyonel yaptı birde antrenmana çıkmıyorlar adil baskanim tam sırası bunları göndermenin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (5 yıl önce)
    Koskoca Galatasaray da topçular aylarca para alamadı, şu nankör topculara bakın hele,
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL ÇAĞLI (5 yıl önce)
    HANA GELDİK YAĞMUR DİNDİ HADİ BAKALIM EN KRİTİK HAFTALAR BİR GALİBİYETLE LİGDE KALINACAK DÖNEM ŞİMDİ TAKIM YENİLİRSE HOCA GİDERSE ERTUĞRUL GİBİ TENEKEMİ ÇALACAĞIZ YOKSA ŞU GEVREK ADİL E BİRİLERİ NELER OLUYOR DİYE HESAP SORMAYACAKMI YOKSA FUTBOLCULAR VATAN HAİNİMİ İLAN EDİLECEKLER TEK SUÇLU VARSA ODA GEVREK ADİL DİR BU BÖYLE BİLİNE BU TAKIMI BU HALE GETİRMEYE HAKKI YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek e kim laf söylese linç kampanyası yapılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (5 yıl önce)
    Bu yönetim malatya’yı ve malatyasporumuzu resil ediyor. Artık bu tür olumsuz haberler görmek istemiyoruz. Kan değişimi vakti gelmiş sanki çoktan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet K. (5 yıl önce)
    Başkan bey şimdi çıkar der; kimse Malatyaspordan üstün değildir diye... Yine Yalçın Ayhan gibi futbolcular gönderilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    cebinden 5 kuruş vermeyen yönetim federasyondan gelen parayı bile futbolcularına vermiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (5 yıl önce)
    Seneye dusecek takımın ilki belli olmuştur malatyaspor dur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (5 yıl önce)Engin g isimli kullanıcı yorumuna
    Bu sene dusmeyecegi nerden garanti ben anlamiyorm bu me rahatlik.bu kriz buyurse akhisari da yenemeyiz sonra ki iki deplasman zaten malum is son maca kalirsa gecmis olsn
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Bu ne rezillik ; malatyaspor ne hallere geldi Yazık !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Bir sürü hoşaf topçuya para verip alırsanız, böyle olur. Yönetemeyen yönetim,seçime gidin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Giderlermi kaymağı buldular dening transferine cevap veremediler şefaf bir yönetim olsun gelir gider dengesi açıklansın belgelerle sezon içinde kime ne kadar ücret verilmiş bilgilendirilsin çok sürmez bu kulüpte Gercek MALATYASPOR Gibi batar
    0
    0
    Yanıtla