SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Neşeli Antrenman

0
Güncellendi - 2017-11-14 01:05:14
EYMS'de Neşeli Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da her galibiyet sonrası geleneksel hale gelen ‘Malatya Malatya’ türküsünü bütün futbolcular ezberliyor.

Süper Lig’de 12.haftada Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da moraller üst seviyede. Ligin 11.haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 2-0 yenilen sarı kırmızılar, lige milli maçlar nedeniyle verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçirdi.

Milli arada orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuike ile Aytaç Kara’nın yanı sıra forvet oyuncusu Eren Tozlu’nun da takıma dönmesi keyifleri daha da artırdı.

Ligde aldığı sonuçlarla dikkatleri çeken Evkur Yeni Malatyaspor’da her galibiyet sonrası ‘Malatya Malatya’ türküsü söylenerek, halay çeken futbolcular, paylaştıkları videolarla herkesten alkış aldı. Her galibiyet sonrası geleneksel hale gelen ‘Malatya Malatya’ türküsü, yabancı futbolcular arasında da büyük bir beğeni kazandı. Yabancı oyuncular, türküyü ezberleyerek, hem eşlik ediyor hem de halaya katılıyor.

ANTRENMANDA ‘MALATYA MALATYA’ TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİ

‘Malatya Malatya’ türküsünün yabancı oyuncular arasında sık sık söylenmesi antrenmanların daha da neşeli geçmesini sağlıyor.

Son olarak Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike ile yıldız oyuncu İssiar Dia arasındaki diyalog, kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Videoda Azubuike, İssiar Dia’ya ‘Dia bana bir şey söyle’ diyor. İsaiar Dia ise ‘Malatya Malatya’ türküsünü söyleyerek, görüntüye dahil oluyor.

Geleneksel hale gelen maç sonu kutlamasının en çok yabancı oyuncular tarafından rağbet gördüğü ise dikkatlerden kaçmadı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Malatyasporum , yolun açık olsun,başarılar Malatyamızın olsun .
    0
    0
    Yanıtla