SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Bir Başka Trabzonlu Gündemde

0
Güncellendi - 2017-08-31 17:24:54
EYMS'de Bir Başka Trabzonlu Gündemde
A- A+ PAYLAŞ

Transferde hareketli günler geçiren Evkur Yeni Malatyaspor’un Trabzonspor ile yolları ayrılan Sefa Yılmaz’ın transferini her an gerçekleştirebileceği belirtildi.

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Karadeniz ekibi Trabzonspor ile yollarını ayıran Sefa Yılmaz’ın transferini bitirmek istiyor. Yönetimin Yılmaz ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, imzanın an meselesi olduğu kaydedildi.

İleri uçta alternatifin artırmak isteyen sarı kırmızılılarda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Sefa Yılmaz’ın transfer edilmesini istediği öğrenildi.

1990 Almanya Berlin doğumlu 1,83 metre boyundaki Sefa Yılmaz, sağ kanat, sol kanat ve santrafor bölgelerinde forma giyebiliyor. Yılmaz’ın bonservisi elinde bulunuyor.

Aytemiz Alanyaspor, Gaziantepspor, MSV Duisburg, VfL Wolfsburg U19, VfL Wolfsburg II, Kayserispor ve Trabzonspor’un formalarını giyen Yılmaz, Süper Lig’de çıktığı 135 karşılaşmada 23 gol kaydederken, 18 asist yaptı.

Trabzonspor formasıyla 55 karşılaşmada 9 gol kaydedip, 4 asist yapan Yılmaz, Kayserispor’da görev aldığı 85 maçta 13 gol attı, 17’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ferid (6 yıl önce)
    Bizim gibi takimlar defensla ligde kalabir ortasaha ve ileri ucunda pres yapması gerekir golü duran toplarda bulabiliriz sadece bir iki kişiyle kafaya cıkılmaz takım hepsi cıkmalı köşevuruşlarnda cok etkili olmalıyız yunanistan avrupa şampiyonu olmuştu bu tarz futbolla
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (6 yıl önce)
    Bu sene ligde kalmak için evimizdeki maçlar kesin kazanmamız lazım ilk yarıyı 20 puan ustunde tamamlamak gerek ikinci yarı puan almak daha zor olacak sadece fransa 2. liginden transferlerle olmaz performas transferler yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Arkadaşlsr yazıyoruz çiziyoruz, konuşuyoruz allah aşkına hangi dediğiniz dedğimiz onaylandı yapıldu yormayın kendinizi hoca bildiğini omur demiş atalarımız gerçekçi olalım en iyi tansfer irfan buzdan sonra eeruğrul sağlam onu bunu boşverin ertuğrulhoca bırakıp gitmesinde açıklamalarında hiç bi topçuyu ben istemedim minatı danıştılar diyo yönetim ile sıkıntı olursa kariyerine leke sürmez çeker gideer bürün dinamkler diyo nerde bu millet nerde bu devlet misali nerde malatyalı zenginlee iş adamları malatya bukadat yalnoz değil sonrada doğuanadolu günwydoğuanadolunun tek temsilcisiyis diye böbürleniyoruz güç maddiyat olmadıkça fısss oyüzdwn taraftar olarak o stadı dolduralım malatyasporymuza taraftar olarak desetek olalım bilet fyatları o bu şu önemli değil malatyasporum süperligde etoyo nasriyi getirmiş izlemişiz fweneri gs bjk gelecwk ayağımıza seuredecez bundan güzel ne olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Geçmişte gördük,Trabzonlu Malatya da tutmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (6 yıl önce)
    59 MAÇTA 9 GOL BAŞARI SAYILMAZ Kİ KALECİ VE BUNA VERECEĞİNİZ PARA İLE ÇOK GÜZEL OYUNCU ALINIRDI MESELA ERKAN ZENGİN 10 NUMARA ADAM MÜCADELECİ HIRSLI EN AMA HOCAM VE BAŞKANIM İLGİLENİYORSA BİZE BİR SEY DEMEK DÜŞMEZ HAYIRLISI
    0
    0
    Yanıtla
  • ERKAN ZENGİN 10 NUMARA AMA ESKİŞEHİRİN TRANSFER YASAGI OLDUĞUNDAN VERMEDİ SEFA DA İYİ OYUNCU HERŞEY İYİ OLACAK....
    0
    0
    Yanıtla