SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Stopere İlk Aday Paul Papp

0
Güncellendi - 2018-01-04 16:39:38
EYMS'de Stopere İlk Aday Paul Papp
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un transfer çalışmaları kapsamında stoper için Kardemir Karabüksporlu Paul Papp’ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi.

  İkinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da, sezon başında transfer edilen Yalçın Ayhan'ın sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi sonrasında stoper mevkii için transfer çalışmalarına hız verildi.

  Teknik Direktör Erol Bulut'un ve transfer komitesinin belirlediği isimlerle görüşme gerçekleştirmeye hazırlanan yönetimin listesindeki ilk isim Kardemir Karabükspor'da ilk yarının son 2 haftasında kadro dışı bırakılan stoper oyuncusu Paul Papp.

  Kardemir Karabükspor ile yollarını ayırması beklenen Paul Papp ile ilgilenen sarı kırmızılı yönetim, Romen oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesini bekliyor. Kardemir Karabükspor'da oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle ayrılığa sıcak baktığı ve oyuncuyla alacakları konusunda anlaşıldığı takdirde sözleşmenin feshedileceği iddia ediliyor.

  Özellikle stoper mevkiinde Sadık Akça ve Arturo Mina'nın dışında bir oyuncunun olmaması ve Murat Akça'nın da takımdan ayrılmak istemesi sonrasında bir yabancı oyuncu daha stopere almak isteyen yönetim, Paul Papp ile görüştükten sonra anlaşma sağlanamaması halinde diğer alternatiflere yönelecek.

  28 yaşında ve 1.88 boyundaki Rumen oyuncu Paul Papp, futbol kariyerine ülkesinin Unirea Dej takımında 2006 yılında başladı. Sırasıyla Romanya'nın Botosani, Vaslui, Farul takımlarında forma giyen Papp daha sonra 2012 yılında 2,5 milyon avroya İtalya'nın Chievo takımına transfer oldu. İki sezon İtalya'da forma giyen tecrübeli oyuncu daha sonrasında tekrardan kiralık olarak Romanya'nın Astra Giurgiu takımına döndü. Bir sezon Astra'da forma giyen oyuncu daha sonra yine Romanya'nın Steaua Bukarest takımına kiralandı. 2 sezon Steaua Bukarest forması giyen Paul Papp Romanya'nın Bucuresti takımında bir sezon forma giydikten sonra İsviçre'nin FC Will 1900 takımında bir sezon oynadıktan sonra 2017 devre arası transfer döneminde Kardemir Karabükspor'a transfer oldu.

  Kariyeri boyunca 178 karşılaşmada forma giyen tecrübeli defans oyuncusu bu maçlarda 15 gol atıp 4'de asist yaptı. 14 bin 664 dakika sahada kalan Papp 56 sarı kart ve 5 kırmızı kart gördü. Kardemir Karabükspor ile 26 karşılaşmaya çıkan oyuncu 1 gol atıp 1'de asist yaptı.

  Paul Papp Romanya A Milli takım formasını 18 kez giydi ve 3 gol kaydetti. Romanya U21 ve U19 formaları da giyen Papp 9 kez U21, 1 kez de U19 formalarını giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • alp (6 yıl önce)
    ceyhun gülselam osmanlı ile anlaşmış. yönetim 3 kuruş az maaş verecem diye bekliyor ki transfer piyasası düşsün. ikinci yarı çetin geçecek. oyuncu kalitemizi arttırmamız lazım. bu şekilde olmaz başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Her transfer döneminde olduğu gibi biz talip oluruz başkaları alır.aynı taktik aynı oyalama yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    İyi oyuncu dediğiniz adam Karabükte oynarken yedikleri gol sayısına bakacaksınız,tabi bunlardan dördünü bizden yediler ama,bizim forvetimiz iyi ama ya onlar.............
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Bütün romen futbolcular kadro dışı olmuş, şahsi bir şey yok. Çok iyi adam hemen alınsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret (6 yıl önce)
    Ceyhun da gitti,
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    iyiyse neden karabükte kadro dışı
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim44,Ayhan kötü bir futbolcu olduğu içinmi?kadro dışı bırakılmıştı.Bir düşün.Her kadro dışı kalan kötü futbol oynuyor anlamına mı?geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALIYIM (6 yıl önce)
    Yalçın Osmanlıspor ile anlaştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Bize ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • ceyhun osmanlısporda
    0
    0
    Yanıtla
  • bizimkilerin transfer yapmaya pek niyeti Yok.Ligde kalmak için mücadele eden takımlar nasıl hareket ediyor,bizimkiler nasıl hareket ediyor. isimlerini verdikleri her futbolcu ,hemen ardından birer birer elden gidiyor.Bir de nacizane ,bu işlerin gizli yapılması gerekmezmi?Ceyhun iyi bir futbolcu idi.Günlerce medyada aleme bayrak etmenin alemi nedir?Herkesi düşer gözüyle baktığı ,Osmanlı spor yaptığı transferlerle bu ligde kalacağını ilan etmiştir.Darısı başımıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Paul papp bu takımda iş yapar hayırlısı artık cok mücadelesi yüksek oyuncu yırtıcı oyuncu
    0
    0
    Yanıtla